Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira da öyle bir adam ki yanında oynayacak oyuncuyu bulmak da kolay değil.Defansif olarak çok dominant bi oyuncu olduğu için yanında hangi tipte oyuncu koysak tam emin olamıyorum açıkcası.Çok defansif bir oyuncu alsak torreiradan rol çalar onun performansını düşürebilir,ofansif yönü kuvvetli bi adam alsak ön hattın defansif yükü Torreiranın üstüne kalır.Gündüziye olumlu bakmamın sebebi 1-1.5 sezon Arsenalda torreirayla yan yana oynamış olmaları.Bence direk Torreiranın kendisine sorulmalı yanına kimi istersin diye :d
Çözüm gunduzi basit

Bu Ziyech le ilgili hiçbir bilgi yok mu onu anlamadım adam hakkında hiç mi bilgi alinmiyor zaten Türkiye'de.Muhabirler ne yapıyor anlamis değilim.

Niye senin kafandaki futbolu oynamak zorunda mı Okan hoca? Belki icardi yı besleyecek bir bek istedi. Daha çok atağa çıkacak bir bek kurgusu ile oynayacak? Bu doğruları bir siz mi biliyorsunuz arkadaş?
Tamam bu yumuşak takımla Şampiyonlar Liginde nal toplarız o zaman. Ben Hocamın mutlu olduğuna inanmıyorum şuan. Maksatta Okan Hocanın mutluluğu ha yanlış anlama.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeniler oynayınca çok gol yiyicez? :)

yiyeceğiz diye bir şey yok

ama bu sene öndeki oyuncularımızın savunma katkısı daha az olacaktır

futbol sizin fifadaki gibi puanı yüksek oyuncuyu koyarsak daha iyi olur şeklinde oynanmadığı için takımın bu yeni duruma göre hazırlanması gerekir

Torreira da öyle bir adam ki yanında oynayacak oyuncuyu bulmak da kolay değil.Defansif olarak çok dominant bi oyuncu olduğu için yanında hangi tipte oyuncu koysak tam emin olamıyorum açıkcası.Çok defansif bir oyuncu alsak torreiradan rol çalar onun performansını düşürebilir,ofansif yönü kuvvetli bi adam alsak ön hattın defansif yükü Torreiranın üstüne kalır.Gündüziye olumlu bakmamın sebebi 1-1.5 sezon Arsenalda torreirayla yan yana oynamış olmaları.Bence direk Torreiranın kendisine sorulmalı yanına kimi istersin diye :d

Torreira'nın özelliği tüm defansif yükü çekmesi hücumda daha fazla oyuncuyla oynamamızı sağlaması. Tek ön libero ile oynamak zorundayız hücum gücünden taviz veremeyiz.

Bende bunu anlamıyorum takım savunmasına destek vermiş olabilir birşey demiyoruz da sadece Rashica yapiyormus gibi konuşulması ilginç.
takım savunmasının bu kadar abartılmasını da anlamıyorum. takım kompakt durmadıkça 82 tane rashica olsun neyi savunacaklar :D ilk maçlarda geçiş yememizin sebebi tamamen takımın geniş ve uzun yerleşmesinden kaynaklı. o da kondisyon ve fizik gücüyle alakalı bir şey. bilmiyorum çok mu çalıştık kaslar yorgun veya hiç çalışmadık mı bu konuda yorum yapamam ama takım oynanan maçlarda genel olarak belli bir dakikdan sonra birbirinden uzaklaşmaya başlıyor. torreira da olmayınca resmen süzgeçe dönüyoruz.

talisca babel quaresmalı jk clden lider çıktı, ligi sürklase etti. veya ribery robben kanatlı bayern heynckesle beraber avrupayı kucağa aldı. iş tamamen hocada bitiyor, göreceğiz okan hoca neler yapacak

yiyeceğiz diye bir şey yok

ama bu sene öndeki oyuncularımızın savunma katkısı daha az olacaktır

futbol sizin fifadaki gibi puanı yüksek oyuncuyu koyarsak daha iyi olur şeklinde oynanmadığı için takımın bu yeni duruma göre hazırlanması gerekir
Asıl siz fifadaki gibi o öndeki adamlar savunma yapmaz sanıyorsunuz. Gerektiğinde icardi bile deli gibi pres yapıyor. Zaha da tete de ziyech yeterli katkıyı verecek.

Kağıt üstünde muazzam kadro kurduk, 8 numaraya da en flaş isim gelecek, öyle duruyor. Ama bir de olayın reel boyutu var. 6. resmi maça cikacaz hala Berkan, barış, sergio ve kerem alternatifi yok. Muhtemelen bu 10 maci da geçecek. Bu 1 ayı kazasız atlatirsak olağanüstü bir sezon bizi bekliyor ama takılırsak kötü bir gidişat olabilir. Trabzon ve molde maci sezonun gidişatı açısından çok kritik maçlar. Umarim kazasız atlatırız da topcularimiz oynamaya başlar.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takım savunmasının bu kadar abartılmasını da anlamıyorum. takım kompakt durmadıkça 82 tane rashica olsun neyi savunacaklar :D ilk maçlarda geçiş yememizin sebebi tamamen takımın geniş ve uzun yerleşmesinden kaynaklı. o da kondisyon ve fizik gücüyle alakalı bir şey. bilmiyorum çok mu çalıştık kaslar yorgun veya hiç çalışmadık mı bu konuda yorum yapamam ama takım oynanan maçlarda genel olarak belli bir dakikdan sonra birbirinden uzaklaşmaya başlıyor. torreira da olmayınca resmen süzgeçe dönüyoruz.

talisca babel quaresmalı jk clden lider çıktı, ligi sürklase etti. veya ribery robben kanatlı bayern heynckesle beraber avrupayı kucağa aldı. iş tamamen hocada bitiyor, göreceğiz okan hoca neler yapacak
Geçen sene ligin en az gol yiyen takimiydik daha nasıl savunma olacak Rashica tek başına mı yapmış burda Atletico Madrid gibi takım istiyorlar ama bütçe yi düşünmüyorlar.

Torreira'nın özelliği tüm defansif yükü çekmesi hücumda daha fazla oyuncuyla oynamamızı sağlaması. Tek ön libero ile oynamak zorundayız hücum gücünden taviz veremeyiz.

Öyle olunca da geçen seneki bjk maçındaki gibi sert bi takım geldiği zaman sıkıntı yaşarsın işte.En mantıklısı Torreirayı savunma önünde tek bırakıp önüne 2 tane çift yönlü oyuncu koymak o zaman da hücum hattından 1 kişiyi kesmek gerekiyor.

eğer ndombele gibi bir ismi 40 gündür bekletiyorsak asıl hedefimiz olan isim çok daha yüksek seviyelerde görünüyor. Genduzi domingez falan hikaye.

Tamam bu yumuşak takımla Şampiyonlar Liginde nal toplarız o zaman. Ben Hocamın mutlu olduğuna inanmıyorum şuan. Maksatta Okan Hocanın mutluluğu ha yanlış anlama.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cevap cümlenin içerisinde sen inanmıyorsun. Bu transferleri de Okan hoca dan habersiz yapmoyorlardır sanırım. Okan hoca daki durum tamamen stress. Herkesin ne kadar acımasız olduğunu çok iyi biliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt