Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.265
- 73.791
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iste Gercek Yigit K.Ndombele bence Ziyechten daha riskli bir transfer değil. Gayette iyi orta saha. Bu sene fazlasıyla dimyata pirince gidip eldeki bulgurdan olduk bence artık daha fazla beklemeye gerek yok. Alayım.Ekli dosyayı görüntüle 215717
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rashica’nın istenme sebebi takım savunması yapması değil, denge oyuncusu olmasıydı. Israrla savunma yapıyor diye övülüyor diyenler kendi sanrılarındaki olmayan düşünceler üzerinden boş konuşuyorlar.
Zaha ve Ziyech savunma katkısı vermez konusu için ise bu adamları yine iyi tanımak lazım, burada mevzu fizik kalitesidir, dayanıklılıkları iyise verirler.
Kısacası Rashica’yı sadece savunma yapıyor diye boklamakla, Zaha ve Ziyech’i hiç savunma yapmıyor diye boklamak mabaddan uydurma yaklaşımlar baştan beri.
Günümüze hoşgeldinYetenek olarak bı Lincoln geldiğinde böyle sevinmistim şimdide Hakim Ziyech de seviniyorum.
O kadar fotoğraf çıktı görmedin mi?Bu Hakim Ziyech İstanbul'a geldi de nasıl gazetecilere yakalanmadı yavHadi gazetecileri geçtim 1 tane taraftara da mı denk gelmedi yav
![]()
Yeni geldim reis baktım Twitter'a falan filan da denk gelmedimO kadar fotoğraf çıktı görmedin mi?
Kerem buna güldü.Ziyech zaha tete üçlüsü klasik Anadolu maçlarını çözer.
Sadece torreiranin yanına aynı güçte press yapacak adam şart.