Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.A geldi mi Fransa’dan orta saha

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Welcome To Gala | Gökdeniz Gürpüz Dortmund New Hot Shot | B.Dortmund&Türkiye u17

dribbling ve çalım yeteneği

giphy (5).gif

burak elması sırf bu yüzden istemiyordum

mallıkdı yaptığı

ozaman bu yönetimde mal eğer öyle bir düşünceleri varsa

yeter arkadaş ftde ft

devri bitti

kendisini gsden üstün görmeye başladı
aldı boyunun ölçüsünü gitti yazlığına
zaten bizi çalıştırırkende yazlığından çık ıyıtdu
zırt pırt bodrumdaydı

sırf o yüzden okan hocanın başarılı olmasını istedim oldu çok şükür

ama artık bi üst levele çıkmalıyız

ben okan hocayla o üst levele çıkacağımızı sanmıyorum

ayriyeten yok yabancı hoca filan filan boş muhabbetler görüyorum
sen doğru kadro doğru hoca yap bak nasıl yabancı hoca iş yapacak bu ülkede
Aynen

Kanat oyuncularını savunma özelliklerini öncelik alarak değerlendirmek ne kadar doğru ? Bence önce hücum özelliklerine öncelik verilmeli. Burada kanat oyuncularını konuşuyoruz konuşulan konular bek kovalıyor mu savunma yapıyor mu vs. Hücumda müthiş etkili olup sonra bütün enerjisini savunma için harcayabilen kaç oyuncu var ?
Bence önceliği savunma değil, bizde aldığı görevden dolayı öyle gözüktü. Hücum katkısı da gayet iyidi, bu yüzden denge oyuncusu dedim.

Burhan Can Terzi: "Erden Timur’un 40 gündür beklettiği 8 numara Ndombele."

Ben feneri yendigimiz icin övünmedim

Feneri icerde disarda yenmekten beter ettik ve sampiyon olduk herkesin hayal ettigi bir sezon yasadik bununla övündüm

Bizi ileri götürecek teknik donanim dedigine karsilik sunu diyorum,üstte yazdigim basarilari elde etmis teknik direktörü bunlari gerceklestirdi basarili oldu diye cezalandiralim yerine yenisini getirelim böyle bir mantik yok

Avrupa icin daha önce basaksehir de basarili oldu hoca uefa da ceyrek finale kaldi,cl de ise zayif bir kadro ile en azindan kafa kafaya oynayacak cesareti gösterdi psg ve manutd’e karsi

Transfer döneminden sonra corba olmus kadromuzu yine okan hoca dogru sekilde oynatacak,gecen sezon da uyumsuz bir kadro’yu önde baski oyununa ikna etti 36 yasindaki mertens ve icardi’yi ikna etti

Biraz sabir

inşallah senin dediğin gibi olur
ama ben ne yazık ki pek sanmıyorum

benim dediklerim risk taşıyor çok keskin konuşuyorum hoca konusunda ama bunun nedeni sistem konusunda bir ilerleme görememen

40 gün bekletme saçmalığı nedir yaw ne zaman girsem foruma aynı muhabbet

Derhal milli takimdan kovun bunu. 25 yasinda arap ligine gidenin mentalitesinden suphe duyarim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Üstad 11m euro kazanacak, merih’i gectim forumdan bile kabul etmeyecek kisi cikmaz
3 yıl 33m euro. 1 milyar tl ile dönecek trye

Derhal milli takimdan kovun bunu. 25 yasinda arap ligine gidenin mentalitesinden suphe duyarim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
3 senede 33 milyon euro kazanacak. Gitmeyenin asıl aklından şüphe etmek lazım . İtalya'da devam etse senelik 2-3 milyondan fazla kimse vermezdi. Böyle büyük paralara elin yıldız oyuncuları bile hayır diyemezken Merih'in gitmesi de normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt