Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.807
- 12.807
- 1.948
S.A geldi mi Fransa’dan orta saha
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Welcome To Gala | Gökdeniz Gürpüz Dortmund New Hot Shot | B.Dortmund&Türkiye u17
onur buluta ne dersin zahanın yerine, defans yaptırırız
Aynenburak elması sırf bu yüzden istemiyordum
mallıkdı yaptığı
ozaman bu yönetimde mal eğer öyle bir düşünceleri varsa
yeter arkadaş ftde ft
devri bitti
kendisini gsden üstün görmeye başladı
aldı boyunun ölçüsünü gitti yazlığına
zaten bizi çalıştırırkende yazlığından çık ıyıtdu
zırt pırt bodrumdaydı
sırf o yüzden okan hocanın başarılı olmasını istedim oldu çok şükür
ama artık bi üst levele çıkmalıyız
ben okan hocayla o üst levele çıkacağımızı sanmıyorum
ayriyeten yok yabancı hoca filan filan boş muhabbetler görüyorum
sen doğru kadro doğru hoca yap bak nasıl yabancı hoca iş yapacak bu ülkede
Bence önceliği savunma değil, bizde aldığı görevden dolayı öyle gözüktü. Hücum katkısı da gayet iyidi, bu yüzden denge oyuncusu dedim.Kanat oyuncularını savunma özelliklerini öncelik alarak değerlendirmek ne kadar doğru ? Bence önce hücum özelliklerine öncelik verilmeli. Burada kanat oyuncularını konuşuyoruz konuşulan konular bek kovalıyor mu savunma yapıyor mu vs. Hücumda müthiş etkili olup sonra bütün enerjisini savunma için harcayabilen kaç oyuncu var ?
Ben feneri yendigimiz icin övünmedim
Feneri icerde disarda yenmekten beter ettik ve sampiyon olduk herkesin hayal ettigi bir sezon yasadik bununla övündüm
Bizi ileri götürecek teknik donanim dedigine karsilik sunu diyorum,üstte yazdigim basarilari elde etmis teknik direktörü bunlari gerceklestirdi basarili oldu diye cezalandiralim yerine yenisini getirelim böyle bir mantik yok
Avrupa icin daha önce basaksehir de basarili oldu hoca uefa da ceyrek finale kaldi,cl de ise zayif bir kadro ile en azindan kafa kafaya oynayacak cesareti gösterdi psg ve manutd’e karsi
Transfer döneminden sonra corba olmus kadromuzu yine okan hoca dogru sekilde oynatacak,gecen sezon da uyumsuz bir kadro’yu önde baski oyununa ikna etti 36 yasindaki mertens ve icardi’yi ikna etti
Biraz sabir
Boy kilo kac üstadNasıl olsa puan kaybederiz diye adana durumu önceden yedim ama yarısını bile bitiremedimkeramettin abiden bile daha zayifim
1.78 kilo 64Boy kilo kac üstad
Üstad 11m euro kazanacak, merih’i gectim forumdan bile kabul etmeyecek kisi cikmazDerhal milli takimdan kovun bunu. 25 yasinda arap ligine gidenin mentalitesinden suphe duyarim.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
3 senede 33 milyon euro kazanacak. Gitmeyenin asıl aklından şüphe etmek lazım . İtalya'da devam etse senelik 2-3 milyondan fazla kimse vermezdi. Böyle büyük paralara elin yıldız oyuncuları bile hayır diyemezken Merih'in gitmesi de normal.Derhal milli takimdan kovun bunu. 25 yasinda arap ligine gidenin mentalitesinden suphe duyarim.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Hea? @Keramettin TANRIVERDİNasıl olsa puan kaybederiz diye adana durumu önceden yedim ama yarısını bile bitiremedimkeramettin abiden bile daha zayifim
Dripling özelliği olup bize ilaç gibi geleceği için mi bekletiyormuşBurhan Can Terzi: "Erden Timur’un 40 gündür beklettiği 8 numara Ndombele."