Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 66.981
- 81.887
- 4.218
Üst seviye 8 numara alırsak bu takım derbilerde eze eze yener.Bir orta saha alıp transferi kapatalım derim. İyi yoldayız. @Umut Işık @Veli Baltacı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üst seviye 8 numara alırsak bu takım derbilerde eze eze yener.Bir orta saha alıp transferi kapatalım derim. İyi yoldayız. @Umut Işık @Veli Baltacı
nelsson kalacaksa ekstradan stoper istemem.Yabancı durumu aşağıdaki gibi 2 orta saha almak için Sergio da gitmesi gerekiyor. Zannetmiyorum
1 Muslera
2 Nelson
3 Mertens
4 Boey
5 Tete
6 Torreira
7 Sergio
8 İcardi
9 Angelino
10 Bakambu
11 Zaha
12 Ziyech
13 8 numara
14 Stoper
15 Morutan gidici
16 Midsjo gidici
17 Dubois gidici
gecen sene full cektik diyebiliriz. genel olarka abuk subuk puanlar kaybetmemek lazim. kayseri macindaki beraberlik cok sacmaydi mesela. ligin en kaliteli kadrosu bizde.Üst seviye 8 numara alırsak bu takım derbilerde eze eze yener.
kimse tetenin lisansini sormadi di mi okan hoca ya ? yoksa ben mi kacirdim
Kaan Ayhan'da orta sahada bu sene iyi süre alır oyuna girdikten sonra oyun görüşü de iyiydi güzel bir rotasyonumuz var.gecen sene full cektik diyebiliriz. genel olarka abuk subuk puanlar kaybetmemek lazim. kayseri macindaki beraberlik cok sacmaydi mesela. ligin en kaliteli kadrosu bizde.
Bazan insan şansını kendisi yaratmalıdırson transferlerden sonra yunus şans bulamaz
gitmesi kendisi için de daha iyi
berkan yedek basladi, halil dervisoglu oyuna girmedi. isler yavas yavas rayina oturuyor. hoca ve oyuncular sezonun basladigini net olarak kavramis. trabzon'u yedik bitirdik. böyle devam etmeliyiz. kadroyu bosaltip 1 orta saha aldik mi is tamam bana kalirsa.Kaan Ayhan'da orta sahada bu sene iyi süre alır oyuna girdikten sonra oyun görüşü de iyiydi güzel bir rotasyonumuz var.
Zaha da bir şey yok adaleden sorun yaşamadı darbeye bağlı ayak ağrısı yaşadı. Milli ara sonrası rakipleri ipe dizer.Bu zaha lemina gibi olcak galiba surekli sakatlancak
Götü fazla yanmışSu ulas özdemirde aspordaki yorumcu tam amigoymus. Aman sakina biraz gerceki olursunuz. Bukadar bi takim dograndiktan sonra hala kendi takimina amigoloculuk yapiyorsan yorumculuk yapma.