Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramos işine çok girmeye gerek yok eğer maliyetleri istenilen seviyede olmazsa 8 numara alıp kapatabiliriz. Nelsson çok gitmek isterse de o zaman bilemem. Dubois de yollamamak lazım dediğim gibi Ramos <> Nelsson olursa olur olmazsa olmaz fark etmez bir tane 8 alıp kapatalım.
11 transfer operasyonu yaptik totalde. kaan ve icardi'yi takimda tutma dahil. sirachan ve halil'i saymasan bile 9 ediyor. gecen sene devre arasi dahil toplam 17 hamle yaptik. minimum 2 oyuncu daha alacagimizi hesaba katarsak (bence bir orta saha yeter) 13 transfer operasyonu ediyor gelenlerde. transfer obeziteligine gerek yok bence dedigin gibi. kadroyu koruduk ve üzerine ekleme yaptik.

Ramos için telaffuz edilen rakamlar korkunç, defansa birini al yine ama Ramos değil abi

Çok değişik bir adam. Uzun yıllardır hiçbir topçuyu bu kadar sevmemiştim. Sneijderla falan bile böyle bağ kuramamıştım. Çok başka bir havası var bu adamın
Sneijder de çok özeldi ama Güney Amerikalı futbolcuların tutkusu büyük oluyor insanı kendine çekiyor. Icardi gülerken bizim taraftarın tamamı aşık gibi bakıyor hepimizi ılık etti.

Aşk illetine tutulan bir Galatasaraylı genç ne yapmalıdır

Sneijder de çok özeldi ama Güney Amerikalı futbolcuların tutkusu büyük oluyor insanı kendine çekiyor. Icardi gülerken bizim taraftarın tamamı aşık gibi bakıyor hepimizi ılık etti.
Yalnız Icardi de şeytan tüyü var, müthiş bir aura var, hem sahada hem dışarıda yıldız, adamda yok yok. Çok özel bir karakter.

11 transfer operasyonu yaptik totalde. kaan ve icardi'yi takimda tutma dahil. sirachan ve halil'i saymasan bile 9 ediyor. gecen sene devre arasi dahil toplam 17 hamle yaptik. minimum 2 oyuncu daha alacagimizi hesaba katarsak (bence bir orta saha yeter) 13 transfer operasyonu ediyor gelenlerde. transfer obeziteligine gerek yok bence dedigin gibi. kadroyu koruduk ve üzerine ekleme yaptik.
Ayrıca sırachan ve Dortmund’dan gelen çocukla yerli genç yetenek de aldık gerisi de gelir diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt