- 5 Eylül 2014
- 87.165
- 73.950
- 4.513
Ben toptan anlarımKulüpte taç antrenörü olarak çalışmaya başlıyorsun diye yorumladım. Hayırlı olsun.
Futboldan anlamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben toptan anlarımKulüpte taç antrenörü olarak çalışmaya başlıyorsun diye yorumladım. Hayırlı olsun.
Bu sene kadrolara bakınca puan farkı rekoru bekliyorum. Ligdeki ilk 3 takım basar geçer. Hem Fener hem Beşiktaş iyi transferler yaptı. Ezbere sayılacak 11 çıkarabiliyorlar artık. Gevşeme lüksümüz yok. Anadolu takımlarının üzerinden silindir gibi geçileceğini düşünüyorum.Kayserispor bizden daha hazırdı 2-3 senedir düzenli oynayan transfer yasağı olan bir takım tabi ki yenmemiz lazımdı ama zaman olarak en zamansız oynadığımız rakipti. Gene de 1 puan kötü olmadı son dakika yesek puan alamıyorduk.
Futbol bu güçsüz deriz çatır çatır puan kaybederler zaman gösterecek. Antalyaspor, Alanyaspor, Samsunspor, Kayseri, Konyaspor, Antep, Hatayspor, Ankaragücü bu deplasmanlar zorlu olur. İstanbul deplasmanları basit olur.Bu sene kadrolara bakınca puan farkı rekoru bekliyorum. Ligdeki ilk 3 takım basar geçer. Hem Fener hem Beşiktaş iyi transferler yaptı. Ezbere sayılacak 11 çıkarabiliyorlar artık. Gevşeme lüksümüz yok. Anadolu takımlarının üzerinden silindir gibi geçileceğini düşünüyorum.
Angelinho'ya pas atmamasından ziyade sürekli riskli ara pas, zor pas deniyor. Tamam ara pası denesin de bu bu kadar çok olmaz net pozisyonda denersin, Kerem sürekli deniyor doğal olarak atakları eziyor.Kerem kaç kere Angelino’ya pas atmadı, statta daha iyi gözükür, bokunu çıkarmayıp top paylaşmayı öğrenmeli.
Sergio için ne düşünüyorsunuz
Abdullah Yılmaz futboldan anlamadığı belli oldu bayan futboluna yönelebilir.
Eskisi gibi zor deplasmanlar yok yav artık, özetleri izledim geçen takımların kalitesi inanılmaz düşük.Futbol bu güçsüz deriz çatır çatır puan kaybederler zaman gösterecek. Antalyaspor, Alanyaspor, Samsunspor, Kayseri, Konyaspor, Antep, Hatayspor, Ankaragücü bu deplasmanlar zorlu olur. İstanbul deplasmanları basit olur.
Fener'in meşhur kasımpaşa ve karagümrüklü bay haftaları falan hemen gelip geçşe iyi olur.Futbol bu güçsüz deriz çatır çatır puan kaybederler zaman gösterecek. Antalyaspor, Alanyaspor, Samsunspor, Kayseri, Konyaspor, Antep, Hatayspor, Ankaragücü bu deplasmanlar zorlu olur. İstanbul deplasmanları basit olur.
Futbolu bıraktıktan sonra taç antrenörü olarak alalım.
Çok iyi oynadı, ama gitsin. Güvenilecek birisi değil. Bir sonraki maçta bu oyunun yarısını oynayabileceğinin güvenini veremeyen bir adamla devam etmek manasız olur. Hele hele o rakamlara. Şimdi sattık sattık, satamadık daha da talibi zor çıkar.Sergio için ne düşünüyorsunuz
Bugün iyidi ama avrupa icin yetmez.Sergio için ne düşünüyorsunuz
Alanya'nın çapı Valerien İsmail'e yetti geçen sene sadece. Hep aciz oynadılar. Rezil rüsva oldular. Bu sene sürpriz yapacak takım olur mu merak ediyorum. Giresun fena patlattı mesela Feneri'i giderayakEskisi gibi zor deplasmanlar yok yav artık, özetleri izledim geçen takımların kalitesi inanılmaz düşük.