Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayserispor bizden daha hazırdı 2-3 senedir düzenli oynayan transfer yasağı olan bir takım tabi ki yenmemiz lazımdı ama zaman olarak en zamansız oynadığımız rakipti. Gene de 1 puan kötü olmadı son dakika yesek puan alamıyorduk.
Bu sene kadrolara bakınca puan farkı rekoru bekliyorum. Ligdeki ilk 3 takım basar geçer. Hem Fener hem Beşiktaş iyi transferler yaptı. Ezbere sayılacak 11 çıkarabiliyorlar artık. Gevşeme lüksümüz yok. Anadolu takımlarının üzerinden silindir gibi geçileceğini düşünüyorum.

Her halükarda minimum risk, max verim. Ziyech gibi bir adamı 30 yaşında beleşe alma imkanın varken almamak enayilik olurdu. Alacağı para da bu futbol piyasasında gayet normal ve bizim karşılayabileceğimiz rakamlar.

Bu sene kadrolara bakınca puan farkı rekoru bekliyorum. Ligdeki ilk 3 takım basar geçer. Hem Fener hem Beşiktaş iyi transferler yaptı. Ezbere sayılacak 11 çıkarabiliyorlar artık. Gevşeme lüksümüz yok. Anadolu takımlarının üzerinden silindir gibi geçileceğini düşünüyorum.
Futbol bu güçsüz deriz çatır çatır puan kaybederler zaman gösterecek. Antalyaspor, Alanyaspor, Samsunspor, Kayseri, Konyaspor, Antep, Hatayspor, Ankaragücü bu deplasmanlar zorlu olur. İstanbul deplasmanları basit olur.

Kerem kaç kere Angelino’ya pas atmadı, statta daha iyi gözükür, bokunu çıkarmayıp top paylaşmayı öğrenmeli.
Angelinho'ya pas atmamasından ziyade sürekli riskli ara pas, zor pas deniyor. Tamam ara pası denesin de bu bu kadar çok olmaz net pozisyonda denersin, Kerem sürekli deniyor doğal olarak atakları eziyor.

Abdullah Yılmaz futboldan anlamadığı belli oldu bayan futboluna yönelebilir.

Oe
Bünyamin Gezer

download.webp

Futbol bu güçsüz deriz çatır çatır puan kaybederler zaman gösterecek. Antalyaspor, Alanyaspor, Samsunspor, Kayseri, Konyaspor, Antep, Hatayspor, Ankaragücü bu deplasmanlar zorlu olur. İstanbul deplasmanları basit olur.
Eskisi gibi zor deplasmanlar yok yav artık, özetleri izledim geçen takımların kalitesi inanılmaz düşük.

Fener'in meşhur kasımpaşa ve karagümrüklü bay haftaları falan hemen gelip geçşe iyi olur.

Sergio için ne düşünüyorsunuz
Çok iyi oynadı, ama gitsin. Güvenilecek birisi değil. Bir sonraki maçta bu oyunun yarısını oynayabileceğinin güvenini veremeyen bir adamla devam etmek manasız olur. Hele hele o rakamlara. Şimdi sattık sattık, satamadık daha da talibi zor çıkar.

Eskisi gibi zor deplasmanlar yok yav artık, özetleri izledim geçen takımların kalitesi inanılmaz düşük.
Alanya'nın çapı Valerien İsmail'e yetti geçen sene sadece. Hep aciz oynadılar. Rezil rüsva oldular. Bu sene sürpriz yapacak takım olur mu merak ediyorum. Giresun fena patlattı mesela Feneri'i giderayak

ts hocasından da bi bok olmaz bu arada

herhangi bir lisansa sahip bir hoca nasıl trezeguetyi sağa atmaz ya şaka gibi

en iyi oyuncusunu gitti world class savunması olan beke yem etti

diğer tarafta savunma zaafı olan biri varken hele

en tehlikeli pozisyonumsuları da trezeguetnin sağdan defans arkasına sarktığı andı zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt