Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hojbjerg aranan adam. Hem 8'de iyi oynar hem de 6'da Torreira'yı yedekler. Bissouma ve Sarr dün çok iyi oynadı. Kenarda Skipp de var. Bentancur iyileştiğinde Hojbjerg'in forma şansı iyice azalır. Ama kaça bırakır Tottenham Hojbjerg'i kim bilir.

10 gün önce Atletico Hojbjerg'le anlamak üzere haberleri çıkıyordu. Bonservis olarak konuşulan rakamlar neydi kim bilir

25 milyon Euro’ya anlaşıldı diye okumuştum ben , muhtemelen atleticoya gidecek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dubois ve midsjo gitmezse orta saha alamıyoruz

Boey ve Angelino cezalı ya da sakat olursa Avrupa maçlarına kimle çıkacaksın peki beklerde ? Midtsjö gidebilir hocaya gidip Dubois yollayalım yabancı oyuncu alamıyoruz dersen seni tesislerde bir saat falan kovalar muhtemelen.

Sergio’nun dün oynadığı oyunu fenerle tjkde biri oynasa burda niye böyle topçumuz yok falan denirdi muht

Hala geçen seneki kadro devam, yeniler bakaım böyle adapte edilebilecek mi

Angelino’nun takımı sahiplenişi iyi şu ana kadar gördüğüm
Angelinonun ne kadar önemli bir oyuncu oldugunun cogu kisi farkinda degil

Iddia ediyorum avrupanin en iyi 10 sol beklerinden biridir. Adam aslinda leipzigin as oyuncusuydu ama hocalariyla sorun yasadi yanlis bilmiyorsam

Ama gel görki keremin bencil oyunun yüzünden adamin verimi düsüyor. Kac kere verkaca girmek istedi, kosu gösterdi ama kerem adama pas vermemekte israr etti

Kerem bu konuda uyarilmali, angelinoyla uyumu daha iyi olmali

Sergio’nun dün oynadığı oyunu fenerle tjkde biri oynasa burda niye böyle topçumuz yok falan denirdi muht

Hala geçen seneki kadro devam, yeniler bakaım böyle adapte edilebilecek mi

Angelino’nun takımı sahiplenişi iyi şu ana kadar gördüğüm
Sergio istikrarsız. Yoksa kötü topçu değil. Bir maç süper, diğer maç vasat. Aralarda uçurum var.

Bu assetci Karakullukçunun bahsettiği 8 numara kim yaw tribe girmiş bahsedersem olmaz falan diyor :asd:

Sergio istikrarsız. Yoksa kötü topçu değil. Bir maç süper, diğer maç vasat. Aralarda uçurum var.
Aksine istikrarlı bir adam, sıkıntı doğru rolün verilmesi.

Lucas bu noktada kritik, neyse sezon içinde herkese ihtiyaç olacak, Sergio da önemli bir profil bizim açımızdan. Mertens gibi.

Taraftarın Sergio ve Dubois ile bir alıp veremediği var ama anlayamadım henüz. Sürekli bu iki ismin gitmesini istiyorlar
Sergio neyse de Dubois’e laf eden çarpılır yav 5 maç oynamasa 6. maç çıkıp aynı performansı veriyor.

Muhtemelen gidecek ama benim için GS tarihinin önemli oyuncuları arasına girdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt