Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parteyi alamayiz gibi geliyor bu haber niye yapıldı Allah kahretsin

sergioyu nasıl önceki maçlar için eleştiriyorsak -doğal olarak çünkü rezil oynuyordu- dün için de övmemiz lazım baya iyiydi

bir ay önce united 40 istiyordu galiba
40 veren olmaz oynamayan adama ya.

Dün yine almadılar maça. Çocuk pas tutcak iyice. 5 oyuncu değiştirdiler ısınmamış bile.

Belli ki düşünmüyorlar

10 + şarta bağlı bonus teklif edip 12-13+ya felan bitirebilirsek muazzam olur

ben hacı oldum zaten
1692529373544.webp

Sergio’nun dün oynadığı oyunu fenerle tjkde biri oynasa burda niye böyle topçumuz yok falan denirdi muht

Hala geçen seneki kadro devam, yeniler bakaım böyle adapte edilebilecek mi

Angelino’nun takımı sahiplenişi iyi şu ana kadar gördüğüm
Sergio’nun ikili mücadelelerdeki başarısı artmış gibi geldi bana. Karakterli topçu. Yazın falan bile çalışıyor, takımı sahipleniyor. Daha orta saha bulmadan millet yemeye kalkıyor işte.

Transfer dönemi boyunca ve özelikle kayseri macindan sonra bana göre takima haksizlik edildi

Dün icardi’nin dedigi gibi bu takim sampiyon takim,transfer edilen oyuncular da bunu bilerek gelecekler

Ayni aciklamayi okan hoca da yapti ama onu pek degerli görmüyor taraftarin büyük bir bölümü bu yüzden icardi üzerinden yapalim bu savunmayi

Oyunculara ve teknik heyete saygi duyun deger verin,cok iyi isler yaptik gecen sezon ve bu sezon da ayni basarilar devam edecek

dubois niye hala duruyo bos yer isgal ediyo

Mc Kennie, Carlos Soler, Fabian Ruiz, Tolisso, Soumare, Carlos Alcarez, Mc Tomminay bu isimlerden artık hangi tarz bakıyorsak ona uygununun gelebileceğini düşünüyorum. Top taşıyan, pres yapan diyorsak Kennie, Alcarez, Tolisso. Fizik güç, top kapma Soumare, Tomminay. Pasa yatkın Soler ve Ruiz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt