Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyechin ciddi piyasasi yoktu ve ordaki maasina bak. Morutani halen +4 zorunlu opsiyonlu isteyen var di ve herif 630 bin maas aliyor.
ben süper lig başkanı olsam bu herife bir kuruş vermem iyi talibi varsa 3.lig romanya topçusu

Morutanin kap açıklamasını beklemek lazım yoksa bedavaya niye versinler.

Bizim paraları eziyor
F391PCBWwAAtR60
Bu adam benden fazla ciddi olamaz hayatta ama o kadar zengin karın çocuğun herşeyin var hala gülmüyor hiçbir şekilde bu nasıl char.

Varsayım üzerine konuştum böyledir demedim böyleyse haindir dedim ve gerçektende haindir eğer öyleyse hatta aksini iddia eden de Galatasaray düşmanıdır . Bir oyuncuya 3.5 m teklif gelecek sen gidip bedavaya vereceksin yok öyle bir şey . Böyle olduğuna inanmıyorum umarım değildir eğer öyleyse hukuksal olarakta araştırılmalı kim ne kadar almış ne vermiş diye .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hatta bu durumu geççekleştiren neyse istifa etmeli ve genel kurulda rezil edilmeli umarım yalandır bende sizin gibi o yöneticileri çok seviyorum ama dediğim gibi bir durum varsa bu ciddi bir hırsızlıktır

Morutan'ı beleşe vermek büyük hata. Muhtemelen Anadolu kulüpleriyle arayı iyi tutmak istiyoruz ve siyasiler de devreye girmiş olabilir ama yine de yapmamak lazım bu işi
yabancı talibi olsa 3e5e bakmazlardı bence oynadığı sürede bize kattığı bişey yok 3-5 gol atarsa belki satış opsiyonundan alırız 300-500

morutanın bonservisiyle ankaragücüne gitmesi skandaldır. ankaragücü tarihinde toplam 5 m bonservis vermiş mi de morutana verecek? italyadan isteniyor diyordu şaka mı abicim bu

Kemerburgazda kazı yaparken bizans hazinesi falan bulduk da onu mu eziyoruz acaba?Her topçuyu bedava bedava göndermemizin başka sebebini bulamıyorum

yabancı talibi olsa 3e5e bakmazlardı bence oynadığı sürede bize kattığı bişey yok 3-5 gol atarsa belki satış opsiyonundan alırız 300-500
Ne anlatiyon dayi herif bizde 3-4 mac aldi zaten tek basina

Anteple goztepe maclarinda maci kazandiran golleri atmisti l.moskova maci cok iyi asist rize dep son dakika gol falan

Minimum 4-5 piyasasi var adama kılsınız diye nefret sacmaya gerek yok

Adamlar allahyarın yüzde ellisini 5 m ye satıyor orda Ali koç para aktarıyor hile yapıyorda olabilir bizde 4 m verilen adamı bedavaya mı vereceğiz kimse kimseye peşkeş çekemez bu kulübün malını . Kap bekliyorum ve erdem beye güveniyorum umarım aksi çıkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt