Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
türk futbolü için siyasiler bu kadar fedakarlık yaparken oynatmayacağın 1 oyuncu için büyük yangını çok gerçekçi görmüyorum

ali erbaş'a bu cuma namazını erzurum'da kıldır dediklerinde itiraz etmesi gibi bişey olur

ayrıca bu şartlarda geri gelecek bi mucizevi performans gösterirse orda da bi zorluk çıkartılacağını sanmıyorum. her şey cash para değildir.

Kardeşim bir diagneyi alırken kaç m verdik amrabat için kaç m verdik basın yoluyla hergün fiyat arttırdılar cidden düşününce iyice sinirleniyorum umarım yalan haberdir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sezen aksunun eski sevgilisi,aziz yıldırım donemi fb yoneticiligi yapan önder bey ile fatih hoca kankaymis sanırım.beyaz showa yeniden bakınca anladım.fatih hoca onderde vardı falan diyo programda.🤔

morutan için yangın yapmak bana mantıksız geliyor biz 22-23 kişilik kadromuza bakalım

Yav ertan yazdi iste, geri alma hakkimiz varmis. Yüzde 20%,yi es gecmek icin.

1692546209143.webp

İş bitirici menajerlik şirketleriyle iş birliği yapmadan iyi fiyata oyuncu satmak, hatta değerini buldurmak bile kolay değil. Baktın oyuncu takıma katkı sağlamıyor, ciddi talibi de çıkmıyor; ''Şu kadar parayı getir, üstü senin'' teklifi yapmanın ayıbı yok. Adamlar öyle bir allayıp pulluyor, olmadık kulüplere pazarlıyorlar ki...Ha, örnekleri görüldü, verilen komisyonlar açığa çıktığı zaman ''Vay efendim, o kadar komisyon verilir mi?'' diye veryansın edildiği de oldu, kapanıp gitti sonra...

Adam Cicaldau için 3, Morutan için 5 getirsin de üstünden cebine kaç para indirirse indirsin, bize ne?..Tabii menajerlik şirketlerine tümüyle teslim olunsun da demiyorum; özellikle oyuncu alımlarında çok dikkat etmek lazım...

Morutan'ın bu ligde gidipte iş yapamayacağı takım yok.

Bedavaya verdiysek çok üzüleceğimizi garanti edebilirim.

Ulan vasfıden yanlışlıkla 2 alıntı yapmisim

Sanırım bu sezon Avrupa kupalarında oynarsak 1 milyon euro ödeyecekmişiz morutan için üç beş tane daha böyle madde vardı hatırladığım kadarıyla 4 milyona aldık ama bir o kadar bonus maddesi vardı

Heralde bu sezon bonservisini agücüne verip seneye geri alacağız o yüzden böyle oldu diye tahmin ediyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt