- 4 Ağustos 2009
- 92.349
- 74.399
- 5.358
Evet baylar grevebakı mi amrabatı mi tercih ederiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi oynarsa da AG alıyor, 6 milyona satmış oluyoruz. Böyle bir şey. Almaları için yurtdışından iyi teklif almaları gerekBu anlasmadan benim anladigim, 3 milyona sattik ve gelecek sezon 3 milyona geri alacagiz, boylece eski takimina bonuslari odemekten kurtulacagiz
Ben tam olarak böyle bir oyuncu aradığımızdan emin değilim. Okan hoca görünen o ki Paredes'i çok istiyordu, bu şekilde de Lucas'ı daha çok ön alanda kullanacaktı. Trabzon maçında da benzer bir düşünce ile Sergio'yu daha geride oynatıp Lucas'ı sık sık ön alanda değerlendirdi. Ayağı düzgün net bir 6 numara alırsak da şaşırmayacağımdribblingli öne giden 8 arıyoruz bu adam bildiğin tam bir 6
Muslera sonrası Kepa ?Evet baylar grevebakı mi amrabatı mi tercih ederiz![]()
Ona da sıra gelecekMuslera sonrası Kepa ?
Real'e zorunlu opsiyonla mı kiralandı o anlaşmayı bilmiyorum bu arada alev attığı için takılayım dedim.Ona da sıra gelecek![]()
Agucunu de kaziklamisiz.
Ben tam olarak böyle bir oyuncu aradığımızdan emin değilim. Okan hoca görünen o ki Paredes'i çok istiyordu, bu şekilde de Lucas'ı daha çok ön alanda kullanacaktı. Trabzon maçında da benzer bir düşünce ile Sergio'yu daha geride oynatıp Lucas'ı sık sık ön alanda değerlendirdi. Ayağı düzgün net bir 6 numara alırsak da şaşırmayacağım
Hojbjerg mi Goretzka mı?
30m a mı ne united a satmadılar yanlış hatırlamıyorsam. biz nasıl alacağız?Sanki Sofyan Ambrabat’ı alacağız öyle hissediyorum