Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
az önce yazmayı unuttum benım pek begendıgım tarz oyuncu degil partey ayrıca huzur evi degilizŞaka mı bu tam bizlik adam.. yaş hususunda hak veririm sadece o paralar verilmez bonservisini
Göreceğiz. Ben umutluyum.25 milyon euro verirsen a düşmesin
Saf 6 numara bu
Devamkee![]()
İÇERDE
mis gibi
Yanlış hatırlıyorsun. Ghezzal özellikle Terim istedi, ama Burak elmas veto etti. Kötü başkandi ama ghezzal konusunda doğrusu öyle değildi.Bu arada Belmas bize az daha Ghezzal Rosier kazık paketi yapacaktı görevdeyken. Biri klasik Kuzey Arapli parayı alınca sakatim ayağına yatiyor. Öteki de topçu falan değil. Az kalsın Belmasin Torrenti yüzünden Boey gibi bir adam heba oluyordu.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
0.0%Göreceğiz. Ben umutluyum.
Gunduzi mi biri?Toplanin arkadaslar
Iki yeni bilgi var![]()
perspektif diye bir şey var bi kerem (sana kerem şakası yaptım)![]()
İÇERDE
mis gibi
Sözleşmesi seneye bitiyor opsiyonu +1 var ama hangi şartlara bağlı bakmak lazım. Manchester işi olmazsa bize düşme olasılığı var. Amrabat 6 numara yapıp Torreira'ya ön alan baskısı için koyabiliriz.25 milyon euro verirsen ama düşmesin
Saf 6 numara bu
kerem mi zaha mı![]()
İÇERDE
mis gibi
Yanlış sistem olur Torreira suanki gibi kullanılmalı bize saf 6 numara lazım değilSözleşmesi seneye bitiyor opsiyonu +1 var ama hangi şartlara bağlı bakmak lazım. Manchester işi olmazsa bize düşme olasılığı var. Amrabat 6 numara yapıp Torreira'ya ön alan baskısı için koyabiliriz.
Dün akşam hakem aplanmış gibiydi resmen. Kornere giden toplara aut, buna içerde falan ilginçti.![]()
İÇERDE
mis gibi
rakip oyna demiş o yüzden devam![]()
İÇERDE
mis gibi