Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.699
- 3.148
- 1.198
Orta saha icin para harcanicak dedi adam.Stoperi bedelsiz almak istiyormuşuzBedelsiz oyuncu ise bonservisi elinde olan oyuncu var mı acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha icin para harcanicak dedi adam.Stoperi bedelsiz almak istiyormuşuzBedelsiz oyuncu ise bonservisi elinde olan oyuncu var mı acaba
Benim aklıma Ndidi Van de Beek Jorginho geliyor şuan.8 numara için sürekli İngiltere ismi geçiyor, 40 gündür bekletilen isim Ndombele olduğu için onu eledik. Almaya uğraştığımız 1 numaralı isim Partey olabilir. Aklıma gelen bir diğer ihtimal de Soucek(paylaşılan görseldeki prag uçuşuna da uygun).
Takılıyorum renkdasYok yav ne sinirleniyim![]()
Ndidi'yi almaz bizimkiler felaket düşüşte. Diğer ikisi ihtimal dahilinde.Benim aklıma Ndidi Van de Beek Jorginho geliyor şuan.
Ohhh gelsin beleş puanlarim
beh
zeh
15+5Marsilya, Galatasaray’ın Matteo Guendouzi için yapmış olduğu 15 M€ değerindeki teklifi geri çevirdi. (via Repubblica)
Marsilya 20 M€ istiyor.
Degmez.
CopVan de Beek en iyisi olur Ajaxin Avrupa ligi finali oynadığı ve şampiyonlar liginde yarı final yaptığı sezonlardaki ilk 11 oyuncusu.Suan yasida 26 tam aradığımız adam olduğunu düşünüyorum.
Yok, beklemedeyiz suan.@Alper Altun
Ustad duyum var mı