Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fetocuların kaçak ihaleyle 1 liraya alınan istanbulun göbeğindeki 67.000 m2 alanı nasıl peşkeş çekildiğini anlatsınlar.

Ataşehirde bugün konut birim değeri 1m2 40 bin lira.

2.5 milyarlık arsaya nasıl sahipler açıklasınlar.
Galatasaray Florya arazisine gitti 1 milyar küsür para verdi 20 dönüm araziye.

Kenan evren lisesi arazisi için 40 milyon tl'lik bir arazi alıp okul yapmışlar falan da filanda.

Şunları açıklasınlar ne kadar çıkmış fenerin cebinden.

1. Ataşehir’de bulunan Fenerbahçe Ülker Sports Arena’nın bulunduğu arazi.

2. Ataşehir Kayışdağı'nda ki Fenerbahçe Koleji'nin bulunduğu 26.5 dönümlük arazi.

3. Ülker Sports Arena'nın yanında yer alan 50 dönüm arazi.

4. Ankara İncek'te yer alan 32 dönüm arazi üzerine kurulu yaklaşık 8.5 dönüm kullanım alanı olan Winner Incek Hotel'in yer aldığı tesis.

5. Düzce Topuk Yaylası'nda yer alan Serkan Acar Resort&Sports Tesisleri.

Moussa Marega, Al Hilal'e veda etti.

Kendisine yeni kulüp arıyor.

Erden Timur orta saha icin ne kadar bonservis odemek istiyor, asil soru ilk once o olmali.

Simdi bahsi gecen bazi isimlerin fiyati 20 milyon euro'dan basliyor. Oyle bir parayi soyle az iki saniye oturup dusununce, hayatta vermeyecegimizi hepimiz biliyoruz. O yuzden gercekci olmaliyiz.
Bazen benim hosuma giden oyuncular da oluyor , mesela Diarra, hem genc hem potansiyelli ama sonra yabanci basinda gecen fiyatlari okuyunca bizim gibi kulupler icin cok fazla paralar ve transferi zor oldugunu anliyorum.

Eger 10-12 milyon euro bandinda alinabilecek orta saha varsa bence mantiken o isimler hangisi olabilir ona bakmak lazim. Yoksa diger isimlerin (de Paul, Fofana) gelme olasiligi neredeyse sifir.
Molde maçı ilk maç yani iyi bir skorla biterse 15 hatta 20 milyon bandına bile çıkar diye düşünüyorum

Yunus'un burada uzayıp kısalacağı yok gitsin denesin şansını.

Anladigim kadariyla bu hafta orta saha gelecek. Twitter hesaplari hareketli

Leicester City, Tayland'da kampa imiş, buraya inmiş evet ama yakıt da olabilir tabii...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt