- 5 Eylül 2014
- 87.172
- 73.965
- 4.513
Üstat futbol konuşmaktan yorulmadın mıHem Al Hilal hem Al Ahli ile anlasti.
(senelik 25 milyon euro)
Hangisi PSG'yi ikna ederse o alacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat futbol konuşmaktan yorulmadın mıHem Al Hilal hem Al Ahli ile anlasti.
(senelik 25 milyon euro)
Hangisi PSG'yi ikna ederse o alacak.
Bafralılara dikkat et hissetmeden böbreğini söküp alırlar.Samsunlu manita var üstat
Bafralıymış sıkıntı olur mu
Burada ne isimiz var o zaman? Sana da sormak gerek bu konuda olduguna gore.Üstat futbol konuşmaktan yorulmadın mı
Okadar alkolden sonra o bobregi alip napsinlar Bafra'da.Bafralılara dikkat et hissetmeden böbreğini söküp alırlar.
Eyvah.Nevzat Dindar: "Nelsson ve Boey takımda kalıyor."
Sayın adminim her gün futbol konuşmak insanı düşürüyor diye düşünüyorum. Felsefe bilim teknoloji ideoloji sanat tarih de konuşmak gerekirBurada ne isimiz var o zaman? Sana da sormak gerek bu konuda olduguna gore.
Böbreklerim sağlam üstatOkadar alkolden sonra o bobregi alip napsinlar Bafra'da.
Bjk Çok Çabuk dağıldılar yav.
Böbrekte kalsa yine şanslısın..Bafralılara dikkat et hissetmeden böbreğini söküp alırlar.
Fener'in yerlileri sadece kağıt üstünde sayı olarak bizden fazla, kalite olarak bize yaklaşamazlar bile.
Adamların sadece bir tane tartışılmayacak yerlisi var, o da gavur Fred. Cengiz ise ikinci isim gibi duruyor şimdilik, ama onun da nasıl bir performans sergileyeceği muamma. Başka da gönül rahatlığıyla hiç tedirgin olmadan ilk 11'e yazabilecekleri bir üçüncü isim yok.
Bizim yerli kalitemizi nasıl daha düşük görebilirsiniz gerçekten anlamıyorum. Kerem, Abdül, Berkan, BAY, Kerem D., Kazımcan, Emin, Yunus. Bak hatta Kaan Ayhan'ı yazmayı bile unutuyordum az kalsın.
3 büyükler içinde en iyi yerliler bizde oynuyor. Saçma yorumlardan kaçınalım bence.

Zaten 7 gun futbol konusmam, max 4 gun.Sayın adminim her gün futbol konuşmak insanı düşürüyor diye düşünüyorum. Felsefe bilim teknoloji ideoloji sanat tarih de konuşmak gerekir
pis lazlar![]()
Lazio Set Sights on Marseille Midfielder Guendouzi | The Laziali
Lazio have started to consider a move for Olympique Marseille’s Matteo Guendouzi as they look to bolster their midfield...thelaziali.com
Sayın adminim her gün futbol konuşmak insanı düşürüyor diye düşünüyorum. Felsefe bilim teknoloji ideoloji sanat tarih de konuşmak gerekir
Transfer taraftarı olmayınKuruduk
Nereden hacı oluyoruz?Yok hacı, biz 442 öğrenmek isteriz
Genç yaşta ölmek istemiyorsan uzak dur. şaka maka eskiden daha kötüydü.Samsunlu manita var üstat
Bafralıymış sıkıntı olur mu
Zaten 7 gun futbol konusmam, max 4 gun.
5. gun kafayi bozuyor sonra gidip baska seylerle ugrasiyorum.