Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkes araplara sövüyorda . avrupadan kupa 1 i getirmenin eşiğine gelebiliriz 3-5 sene daha böyle giderse :D

makas iyice daralacak , kalifiye topçu sayısı azalacak .
Kısıtlı bir dönem devlet yardımı ediyor anladığım kadarıyla.
Işin doğrusu şahsen ben izlemem bu arap ligini. Uzun ömürlü olacağını zannetmiyorum...

Yapı meselesi hocam o, mesela bende 3 ay spor yapmayayım full abanayim yemeğe gram kilo almam. Ama aynısını başka arkadaş yapsın hatta yemeğe de dikkat etsin yine kilo alır. Metabolizma aynı çalışmıyor herkeste. Öyle birşeydir bu durum.
Tete öyle olmasa geldiği gün idmana çıkamazdı sanki.

Ziyech de sahadan görseller paylaşıyordu, sanmıyorum saldığını. Paredes için de böyle deniyordu adam 2 gün sonra maça çıktı.

Öyle bir 8 numara almalıyız ki, Melo gibi Gedson gibi olmalı. Hem pres gücü ve yıldırıcılığı yüksek olmalı. Topu ayağına aldığı zaman hem pas kalitesi iyi olmalı, hem de dikine kat edebilmeli. Oyunun yönünü hızlı değiştirebiliyor olmalı. Tercihen biraz da boylu olmalı.
gunduuuziiiiii

Tete öyle olmasa geldiği gün idmana çıkamazdı sanki.

Ziyech de sahadan görseller paylaşıyordu, sanmıyorum saldığını. Paredes için de böyle deniyordu adam 2 gün sonra maça çıktı.
Yok o anlamda demedim hiç birşey yapmamış olsa bile kilo almamış olabilir sonuçta fizik durumunu bilmiyoruz icardi kendine hiç bakmamış üstüne kilo almış.

Salih den bahsediyorum yav 😂

Kallavi 8 işi bence çok zor
O sebeble hem turco hem ucuz yollu halledebiliriz gibi durmakta

Gendüzi geldi diye yarı final yapma garantisi yok ,lig içinde hayli hayli yeter o cocuk
Bilmiyorum o çocuk da çok ucuz değil bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt