Mehmet Aslan
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.704
- 8.014
- 2.568
duvan zapata Roma'da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kısıtlı bir dönem devlet yardımı ediyor anladığım kadarıyla.herkes araplara sövüyorda . avrupadan kupa 1 i getirmenin eşiğine gelebiliriz 3-5 sene daha böyle giderse
makas iyice daralacak , kalifiye topçu sayısı azalacak .
İstemeyecek kulüp yok, ama bulamayacak ve/veya alamayacak kulüp çok.Böyle bir futbolcuyu istemeyecek kulüp var mı ?
Tete öyle olmasa geldiği gün idmana çıkamazdı sanki.Yapı meselesi hocam o, mesela bende 3 ay spor yapmayayım full abanayim yemeğe gram kilo almam. Ama aynısını başka arkadaş yapsın hatta yemeğe de dikkat etsin yine kilo alır. Metabolizma aynı çalışmıyor herkeste. Öyle birşeydir bu durum.
gunduuuziiiiiiÖyle bir 8 numara almalıyız ki, Melo gibi Gedson gibi olmalı. Hem pres gücü ve yıldırıcılığı yüksek olmalı. Topu ayağına aldığı zaman hem pas kalitesi iyi olmalı, hem de dikine kat edebilmeli. Oyunun yönünü hızlı değiştirebiliyor olmalı. Tercihen biraz da boylu olmalı.
İstemeyecek kulüp yok, ama bulamayacak ve/veya alamayacak kulüp çok.
Madem bizim Scouting'imiz iyi, madem tüm bütçeyi 8 numaraya ayırdık, madem büyük hedeflerimiz var; böyle bir oyuncu bulup alacağız. Başka çaresi yok.
Fransalı Berkan mı demek bu?1.23'teki pası görünce vazcaydım gelmesin...
Olm bu adamın iyi olduğuna emin miyiz lan
Ben öyle ahım şahım bir performans göremedim
YokZielinski'nin peşinde koşuyor olabilir miyiz acaba oluru var mı?
Bir tanesini aldık zatenDortmunddaki türkü alsak olmazmıydı ki acep
Yok o anlamda demedim hiç birşey yapmamış olsa bile kilo almamış olabilir sonuçta fizik durumunu bilmiyoruz icardi kendine hiç bakmamış üstüne kilo almış.Tete öyle olmasa geldiği gün idmana çıkamazdı sanki.
Ziyech de sahadan görseller paylaşıyordu, sanmıyorum saldığını. Paredes için de böyle deniyordu adam 2 gün sonra maça çıktı.
Salih den bahsediyorum yavBir tanesini aldık zaten![]()
Bilmiyorum o çocuk da çok ucuz değil bence...Salih den bahsediyorum yav
Kallavi 8 işi bence çok zor
O sebeble hem turco hem ucuz yollu halledebiliriz gibi durmakta
Gendüzi geldi diye yarı final yapma garantisi yok ,lig içinde hayli hayli yeter o cocuk