Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.788
- 10.970
- 2.168
Renkdaşım gerçek Gs li kendisini riske atabiliyor, gözünü kırpmadansoyunurum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaşım gerçek Gs li kendisini riske atabiliyor, gözünü kırpmadansoyunurum
Zaten ses kaydı falan var suça dair, sevgilisi ile barışmış mı yoksa para ile anlaşmış mı öyle serbest kalmış diye haberler vardı. Taraftarları falan istemedi özellikle kadın taraftarları ciddi tepki gösterdi.İç soruşturmadan sonra feshetmişler. Demek ki hoş şeylerle karşılaşmadılar mahkemenin aksine. Bence hiç girişmeyelim. Tam bjklik transfer.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bize ne faydası varsoyunurum
Niyetin torreyrayi öldurmek mi rts?Icardi
Zaha-Kartalişka-Ziyak-Tete
Toreyra
Renkdaşım transfer olsun gardaşımız illaki konum atar.Bize ne faydası var
Sahada en az 3 top olmalı yoksa bokoto yemisiskoTs maçında kerem 20 top kaybı barış alper 18 top kaybı.Clde elek ederler kanatlar bu olursa.
Amaç nagatomo gibi ciğer söndürmekNiyetin torreyrayi öldurmek mi rts?
Ilk macta bunlarla çıkıp guzel bir tokat yeriz ondan sonra gerekli değişiklikleri yaparız.Ts maçında kerem 20 top kaybı barış alper 18 top kaybı.Clde elek ederler kanatlar bu olursa.
Tek kelime ile iğrenç yav o ses kaydı. Haysiyet yoksunu orman çocuğu.Zaten ses kaydı falan var suça dair, sevgilisi ile barışmış mı yoksa para ile anlaşmış mı öyle serbest kalmış diye haberler vardı. Taraftarları falan istemedi özellikle kadın taraftarları ciddi tepki gösterdi.
Bize ne faydası var
Icardi
Zaha-Kartalişka-Ziyak-Tete
Toreyra
Koyu bir küçüktaş arkadaş ile konuşuyordum bugün, şerefsiz ne gol attı öyle yav diyor... Attığı her gol bunların sinir ucuyla oynuyor...başka takım taraftarı olsam
şu herifin varlığı çok rahatsız ederdi ya
Ne haftası be Kamil abi adam ben forumu bildim bileli burada LBJ avatarlı murat buBu herifi kaç haftadır forumda tutuyorsunuz ve izin veriyorsunuz. Ip ban pls.