- 4 Ağustos 2009
- 92.349
- 74.399
- 5.358
Ne haftası be Kamil abi adam ben forumu bildim bileli burada LBJ avatarlı murat bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne haftası be Kamil abi adam ben forumu bildim bileli burada LBJ avatarlı murat bu
Medya tarafından sıkça kullanılan cumle, artık normal hale geldiGene zorunlu satın alma opsiyonu yazmışlar. Opsiyon yani seçenek zorunlu olmaz, alooooo
Kafalarına vura vura öğretmek gerek sanırım.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Böyle benzetmelerden kacinin bence renkdas. Tövbe hâşâ, Allah'ın oglu olmaz.değil ramos allahın oğlu olsa bir defans oyuncusuna o kadar para vermem.
Meslek neydi abi sanayidaşız muhtmeelnNe güzel hayatınız var sizin
Sanayi de peynir zeytinle ömrümüz geçiyor
50 maçlık periyotta bunu sürdürülebilir halde yapacağına inanıyor musunOliveira varken hala 8 numara isteyenler var. Koşmuyor basmıyor dediniz Prime Kante gibi oynadı adam
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktas belki hiristiyandır renktas onlara göre olurBöyle benzetmelerden kacinin bence renkdas. Tövbe hâşâ, Allah'ın oglu olmaz.
Berkan'da Tur yazıyor.Şu an Tete'den dolayı +1 kontenjan var Eylül'deki liste için söylemiştim Berkan ya da Demirbay liste dışı kalacaktır
Böyle benzetmelerden kacinin bence renkdas. Tövbe hâşâ, Allah'ın oglu olmaz.
Şimdi forumda bazı şeyleri anlamıyorum Rashica deyip asker oyuncudan bahsediliyor Ziyech alınınca çöp diyenler var.Omrunu Arabistan ve Çin'de geçirmiş savunma yapmayan adam Talisca isteniyor kötü oyuncu demiyorum ama ihtiyacımız olan Talisca değil.Ziyech 10 numara olarak Talisca dan 4-5 gömlek üstün oyuncu.