Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.354
- 686
- 1.398
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamların elle tutulur kadrosu yok. Belli bir oyun formatı yok. Gir oyna diyorlar işte... ne yapalım onlar yapıyor diye biz de mi yapalım. Aldık sizi girin oynayın lan mı diyelim?Adamlarda daha dün gelen Fred cengiz 11 basliyor, bizimkilerin hepsi ilk 11 de ne zaman çıkar God knows
25 kişilik listede 4 alt yapıdan gelme 4te Türkiye'de yetişmiş oyuncu kaydetme olarak toplam 8 yerli bildirme zorunluluğu var rtaş.Berkan'da Tur yazıyor.
Bırakın şu Sergioyi yollamayı adam bizi şampiyon yapanlardan , geçen maçta da çok iyiydi.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet istiyoruzTerim tayfaya bi sorayım taliscayi.
yalan söylemeEvet istiyoruz
yalan söyleme
Orta sahada pas becerisi olan tek oyunucumuz lâkin adam 10 numara!8 numara alınırsa Torerea, siyahi 8 numara ve Oliviera orta sahasiyla Şampiyonlar Ligi gruplarında şansımız olabilir.Oliveira varken hala 8 numara isteyenler var. Koşmuyor basmıyor dediniz Prime Kante gibi oynadı adam
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yedek parça tamir üstatMeslek neydi abi sanayidaşız muhtmeeln![]()
Stoper transferi yüzünden Abdülkerim'in morali bozuk.@Ahmet Kolap gelişme var mı?
Adamların elle tutulur kadrosu yok. Belli bir oyun formatı yok. Gir oyna diyorlar işte... ne yapalım onlar yapıyor diye biz de mi yapalım. Aldık sizi girin oynayın lan mı diyelim?
Hocam Ziyaş geldi.Sanirim bilgi gelmedi henüzMertens gidip talisca da gelirse erden Timur harbiden kafayı kırdı deriz![]()
Ben de ziyeş 10 düşünüyordum ama hoca direkt sağ kanat dedi.Hocam Ziyaş geldi.Sanirim bilgi gelmedi henüzmertens gidebilir bir mahsuru yok zaten .Gerisinede hacet yok.
Teteyi ne yapacağız ozaman.Ben de ziyeş 10 düşünüyordum ama hoca direkt sağ kanat dedi.
Mertens giderse alabilir erden başkan