Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birşey soyleyimmi Tete tukaka yapabilecegimiz bir oyuncu olmayacak.bakma şuan oynamadığı için yaşı genç olduğu için iskarta muamelesi görüyor ama rashicayida unutturacak sağ otobanı kapatacak zannımca

Zaten bir tarafta Zaha Kerem meselesi varken öbür tarafta Ziyech Tete yapmak bizi sıkıntıya sokar. Bu kadar banko adamı rotasyona sokamazsın. 10 numaraya da adam almak gerekir o halde. Ziyech'i hiç sağ kanatta düşünmemek lazım.

Yedek.
İcardi
Zaha/tete talisca ziyech/tete
Torreira-8
Sevgili Ali birşey soyleyimmi ne talisca ne Ramos bence suasamada gelmemeli bütün dengeler inanılmaz altüst olur .bize sağlam 8 , torreira muadili , genç sağlam stoper ve akşam pazarindan bir golcü yeterli .

TFF, Avrupa'da play-off oynayacak takımlarımız Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un hafta sonunda oynayacağı maçları erteledi.

(Ajansspor)

Fransalı Berkan mı demek bu?
Bilemedim ki renktaş
images.webp

FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sevgili Ali birşey soyleyimmi ne talisca ne Ramos bence suasamada gelmemeli bütün dengeler inanılmaz altüst olur .bize sağlam 8 , torreira muadili , genç sağlam stoper ve akşam pazarindan bir golcü yeterli .
Daha önce dediğim gibi transferi ben yapmıyorum. Transferleri yapan ekip de ne Twitter’a ne sözlüklere ne forumlara bakıp yapıyorlar. Belli bir plan var ve çıkan fırsatlar var ona göre devam ediyor

tff, avrupa'da play-off oynayacak takımlarımız galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve adana demirspor'un hafta sonunda oynayacağı maçları erteledi lejkindbe haberler mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt