Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 36.016
- 20.750
- 2.333
Orta saha beklemekten yaşlandık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben perşembe rodop un bahsettiği Zaza açıklanır diye düşünüyorum.CL ilk maç bitmeden transfer beklemiyorum, sonuca göre haftaya da sarkabilir.
Kerem.geldi
Hocam adam ilk 11'dePartey arsenalin kadrosunda yok. Yoksaa?
Geçmiş olsun. Biraz ara vermen iyi olacaktır.Ortasaha beklemekten bıyıklarımı yoldum.
Hahaha hakkat öyleymis ben direk orta sahaya ve yedeklere baktim göremedim. Aklima hic sag beke yazilacagi gelmedi. Sofascore azizligine ugradimHocam adam ilk 11'de
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Partey artık bir orta saha değilmiş çünkü. Boey ile takas ederiz belkiPartey arsenalin kadrosunda yok. Yoksaa?

Ben veterinerim seni tedavi edecem@Barış Savaş kiraathane doktoru sayilir
Veremiyorum alsak kafayı boşaltacağımGeçmiş olsun. Biraz ara vermen iyi olacaktır.
Senin çevren kalın kemalimmmm, iptal olup olmadığının haberini bizde senden bekliyoruzEvet ligler iptal oldu mu simdi?
Partey isterse kadrodışı bırakılsın bize gelme olasılığı 0, gündüz haberleri paylaştım juve ve araplar ilgileniyorPartey arsenalin kadrosunda yok. Yoksaa?
Yanliş anons yanliş anons
Icardinin ts maçında Ceza alanı içinde dışında farketmez 2-3 tane pozisyonu faul çaldı hakem trink diye