Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.613
- 8.939
- 1.698
Kim varsa hepsini alsinlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yukarıda da yazdım nispeten makul paralarla yıllık Max 4, Ramos iyi transfer olur.sahada yenildik ama ezilmedik demek için mi 20 milyonluk stoperin parasını ramosa gömelim
ha bu arada ramos mükemmel bir oyuncu onu ayrı tutuyorum
bizim rakiplerimize de gelmesin isterim
ramos gibi 40 yaşındaki adama para vermekten daha büyük rezillik var mı?Ramos rezil olmana engel olabilir, sahada dik durmanı sağlar yine mağlup olursun tabi
Siz galiba Türk takımlarının şampiyonlar ligi maçlarını izlemiyorsunuz. Gelenden geçen 4-5-6 yiyor tüm takımlarımız. Bjk Kiev’den bile 6 yedi. Ramosla sana kimse öyle kolay fark atamazçok içi boş mesajlar atıyorsun
ne dik durması ya

Yukarıda da yazdım nispeten makul paralarla yıllık Max 4, Ramos iyi transfer olur.
yani aslında bi halta yaramamış olurRamos rezil olmana engel olabilir, sahada dik durmanı sağlar yine mağlup olursun tabi
O parayı vermeyiz eminimde Nelson gitmezse gelmesin zaten. Ama genç marcao gibi yedek isterim Cafer Beyclde dik durabilmek için ramosa 15 bağlayalım arkadaşlar
Cityden 6 milandan 5 yiyince Okan istifa yazmayınramos gibi 40 yaşındaki adama para vermekten daha büyük rezillik var mı?
Stoperde 3 tane as oyuncu. Biri yedek kulubesinde kalacak, sikintili isler. 2 tane tas gibi stoper var, kulubede Kaan var. Genc Emin var. Illa alinacaksa Nelsson ve Abdul'den bir tik alt profilde biri gelmeli.60 maça çıkıyoruz cezalı olacak, sakatlık olabilir geçen sene haftada 1 maç yapıyorduk bu sene daha o mevkide zorlanacak. Nelsson'a bir şey olsa tüm sezon sıkıntı yaşarız B planımız da olması lazım.
baban sana ramos'u yanlış anlatmış.Siz galiba Türk takımlarının şampiyonlar ligi maçlarını izlemiyorsunuz. Gelenden geçen 4-5-6 yiyor tüm takımlarımız. Bjk Kiev’den bile 6 yedi. Ramosla sana kimse öyle kolay fark atamaz
olabilirramos engel olcak yani he city mağlubiyetine