Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sahada yenildik ama ezilmedik demek için mi 20 milyonluk stoperin parasını ramosa gömelim

ha bu arada ramos mükemmel bir oyuncu onu ayrı tutuyorum

bizim rakiplerimize de gelmesin isterim
Yukarıda da yazdım nispeten makul paralarla yıllık Max 4, Ramos iyi transfer olur.

Bu sezon en çok korktuğu transferler Ramos ve Ndombele açıkcası. Ramos işleyen ve uyum sağlamış defansı bozma ihtimali var Ndombele ise hata yapma şansımızın olmadığı bir bölge. Fizik olarak iyi kafası futbolda olan bir Ndombele bize çok şey katar ama salmış biri sezonu vermemizi sağlayabilir.

Sezonda 60 maça çıkıyoruz 38 lig maçı 6 ön eleme 6 grup sonrası olursa 2 maç daha Türkiye kupa maçları da var sonuç olarak hem Nelsson kalmalı hem de Ramos gelmeli. Geçen sene Nelsson 1 maç olmadı durumu gördük bu sezon 6-7 maç olmazsa şampiyonluğu mu vermek istiyoruz.

Yukarıda da yazdım nispeten makul paralarla yıllık Max 4, Ramos iyi transfer olur.

nelsson gider 8 numarada genç bir oyuncu almak şartıyla yıllık 4 milyona olabilir

ama 8 numaraya da 30+ adam alınacaksa bütün bu transfer dönemi tete dışında 30+ adamlara anormal maaşlar saçılmış bir dönem olarak kalır

1692653133261.webp

60 maça çıkıyoruz cezalı olacak, sakatlık olabilir geçen sene haftada 1 maç yapıyorduk bu sene daha o mevkide zorlanacak. Nelsson'a bir şey olsa tüm sezon sıkıntı yaşarız B planımız da olması lazım.
Stoperde 3 tane as oyuncu. Biri yedek kulubesinde kalacak, sikintili isler. 2 tane tas gibi stoper var, kulubede Kaan var. Genc Emin var. Illa alinacaksa Nelsson ve Abdul'den bir tik alt profilde biri gelmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt