Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Ramos gelirse; Donk'un Kadıköy'de attığı sihirli gecede yaşanan gol gibi bi 6-7 tane atar sezonda herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ağa bebesi olursun maxduyum da alıyorum,farkindaysaniz nobetin ağa babasi gibi takılıyorum artik.ciddiyim.
Ben 20 yıldır şampiyonlar ligini izliyorum, Ramos dediğimiz herif de o ligin babasıbaban sana ramos'u yanlış anlatmış.
Yav Nelsson'la Marsilya'dan Barcelona'dan neredeyse gol yemedi, pozisyon vermedi o rezil takim. Bu kadar gommeye gerek yok tas gibi 2 tane stoper var takimda.Cityden 6 milandan 5 yiyince Okan istifa yazmayın![]()
Hemen kabul nelsson ve Abdülkerim tandemiyle Avrupa'da rezil olmak istemiyorum nelsson gözünüzde çok büyütmeyin zalgris maçında ne hallere düştüklerini gördük hızlı adamlar karşısında nelsson uda avrupanin hiçbir takımı almazNelsson’u 17-18 milyona satalim, Ramos’a yillik 7-8 milyondan 2 yillik sozlesme verelim, ne dersiniz transfer delisi renktaslar
Nellson gittiği günün akşamına istanbula iner.GELMEZSEN ŞEREFSIZSIN
Stoper en önemli mevki takımın omurgası, Kaan daha çok stoper alternatifi yerine sağ bek ve 6 numaraya kayacaktır zaten Dubois gönderilme hikayesi de Kaan'ın sağ bek rotasyonunda oynuyor olabilmesinden kaynaklanıyor. Gol ihtiyacın olur Ramos'u sokar son dakikalarda doldur boşalt bile yaparsın.Stoperde 3 tane as oyuncu. Biri yedek kulubesinde kalacak, sikintili isler. 2 tane tas gibi stoper var, kulubede Kaan var. Genc Emin var. Illa alinacaksa Nelsson ve Abdul'den bir tik alt profilde biri gelmeli.
Nelsson'dan kazanacagimiz para 13-14 milyon euro muhtemelen. Verdiğimiz bonservisi cikarirsak. Ramos iki yilda hic eder bu parayi. O paralar geri donusu olacak oyuncular icin kullanilmali. Tete guzel is mesela.
Sergeni mi daha çok sevmiyorsun beni miağa bebesi olursun max
Aynı lig değil kimse gömmüyorum. Sadece nelson değil Abdülkerim de patlar şampiyonlar ligindeYav Nelsson'la Marsilya'dan Barcelona'dan neredeyse gol yemedi, pozisyon vermedi o rezil takim. Bu kadar gommeye gerek yok tas gibi 2 tane stoper var takimda.

Haaland Ramos'un da üstünden atar bu arada.Abi siz ramosu nasıl küçük görüyonuz. City Gala maçında nelsonun üstünden 3 tane atar haland kendimize gelemeyiz bakın
ya aliCityden 6 milandan 5 yiyince Okan istifa yazmayın![]()