Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelson kardeşimize ayıp edilmez umarım.Ramos alınacaksa yolunu açalım çocuğun.Geçen sene ayrılmak istedi bırakmadık sesini çıkarmadı takır takır topunu oynadı.Önüne Ramosu alırsak ağır ayıp etmiş oluruz.

Nelsson’u 17-18 milyona satalim, Ramos’a yillik 7-8 milyondan 2 yillik sozlesme verelim, ne dersiniz transfer delisi renktaslar
Hemen kabul nelsson ve Abdülkerim tandemiyle Avrupa'da rezil olmak istemiyorum nelsson gözünüzde çok büyütmeyin zalgris maçında ne hallere düştüklerini gördük hızlı adamlar karşısında nelsson uda avrupanin hiçbir takımı almaz

Tekrar yazıyorum o maliyetlerle ramosun gelmesini istemem ama oyunculuğu başka bir şey

Neyse bu sene destek vakti.

Icardi forması alacağım
+ Ramos ya da mükemmel bir 8 gelirse onun

Stoperde 3 tane as oyuncu. Biri yedek kulubesinde kalacak, sikintili isler. 2 tane tas gibi stoper var, kulubede Kaan var. Genc Emin var. Illa alinacaksa Nelsson ve Abdul'den bir tik alt profilde biri gelmeli.
Stoper en önemli mevki takımın omurgası, Kaan daha çok stoper alternatifi yerine sağ bek ve 6 numaraya kayacaktır zaten Dubois gönderilme hikayesi de Kaan'ın sağ bek rotasyonunda oynuyor olabilmesinden kaynaklanıyor. Gol ihtiyacın olur Ramos'u sokar son dakikalarda doldur boşalt bile yaparsın.

Ramos'u sadece bir stoper olarak görmemek lazım adam çıkıp kitlenen maçta çat diye duran toptan koyup maçı kazandırabilir. Kariyerinde bunu çok defa yaptı şampiyonlukları hatta şampiyonlar ligini kazandırdı.

Nelsson'dan kazanacagimiz para 13-14 milyon euro muhtemelen. Verdiğimiz bonservisi cikarirsak. Ramos iki yilda hic eder bu parayi. O paralar geri donusu olacak oyuncular icin kullanilmali. Tete guzel is mesela.

Yoo o bölgeyi iki sene garanti altına alacak adam Ramos
O süreçte genç denenebilir asıl gelişmesi açısından
Sen oraya Nellson ü sattıktan sonda potansiyelli birini alıp denemek asıl büyük risk

Nellson gidiyorsa Ramos + genç stoper yapılacak muhtemelen
Satılmadan alınırsa ortalık karışır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ramos gelirse takımda en çok ne değişir derseniz geriden çıkış derim

nelssonun en büyük defosu bu topu kullanması

gerekten çok kötü bu işte

oraya yönlendirildiğinde çok sıkıntı yaşıyoruz

Forum ikiye bolunmus durumda Ramos icin, ben biraz daha kudurtayim sonra kaciyorum hadi yavastan iyi geceler ;D

1692653256189.png

1692653344352.png

1692653349993.png

Cityden 6 milandan 5 yiyince Okan istifa yazmayın :)
ya ali

kaç gündür amma boş konuşuyosun

gittin orta sahanda taylan berkan cica varken nelsson marcao ile cl gibi gruptan namağlup lider çıktın

nou campta gol yemedin tek golle elendin

önemli olan takım savunması ve uyumu şimdiki kadro çok daha iyi ve uyumlu

bi de bilmiş bilmiş öyle yazmayın böyle yazmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt