Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazı oyuncular genç olur 5 alırsın 15 satarsın sana 10 kazandırır bazı oyuncular vardır ramos gibi şampiyonlar liginde bir bir iki galibiyet aldırır bir üst tura çıkmamıza etki eder o paraları alırsın illa bir oyuncunun satısından para kazanmamız gerekmez

Ramos gelir nelson da kalır dubois gider ligde yeri gelir üçlü defans yapar yari gelir kaan sağ bek oynar ama ramos gelirse bu takım seviye atlatır

Bu hamle bana uefa kupasını aldığımız dönemdeki hamleyi hatırlatıyor defansta
Popescu = ramos

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ramos ve Dzeko arasında yaş olarak sadece 13 gün farkı var 2 haftadır adamlara Dzeko maçı kazandırıyor bizimkiler Ramos'u beğenmiyor üstüne Ramos daha iyi bir profesyonel oyuncudur bireysel olarak her zaman kendine bakıyor.
Maçı izlediysen dzeko oyuna sırf zarardı. Samsun ama ikinci lig için bileti aldığı icin faydalanamadılar

Ziyech duran top kullanırken Ramos'a mı açsam Icardi'ye mi diye düşünüyormuş geceleri

35 yaşında Cris alıyoduk zamanında

Şimdi 38 yaşında Dünya yıldızı Ramos

İcardi takımı acayip üst seviyeye çıkardı Ramos da diğer oyunculara katkı sağlayabilir

Kale
Stoper
Forvet

Ve söylenene göre orta saha da firstclass birer oyuncuyla donatılacak. Yanlarında da hiç küçümsenmeyecek oyuncular var her bölgemiz buram buram cl kalitesi kokuyor bilmem farkında mısınız GSC

Zahasına Ziyech ine toreirwsını saymıyorum bak daha

Bu takımdan çok iyi verim almaktan başka şansı yok okan hocanın

Kafası çok rahattır diye düşünüyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçı izlediysen dzeko oyuna sırf zarardı. Samsun ama ikinci lig için bileti aldığı icin faydalanamadılar
Biri stoper biri forvet sırtı dönük oynamak her zaman zordur oyundan düşmesi normal Ramos'un avantajı yüzü dönük oynayacak o kadar efor harcamasını gerektiren rakipler olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt