Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramos maç aldırır argümanı gelmiş geçmiş en boktan en içi boş argüman olabilir ki bu forumda geçmişten bu güne gördüğüm saçmalıkların haddi hesabı yok. Psg dedi ki bizde acayip bir ön taraf var Messi, Neymar, Mbappe cart curt, şu arkaya da Ramos alalım da bizi CL şampiyonu yapsın. Baya bu saikle transfer ettiler. Sonra ne mi oldu ? Son 16'da son yılların en kepaze Bayern'ine elendiler bitti.

Lan bir sizin kafanız çalışıyor değil mi ? Onca Avrupa kulübü var CL'de, bu dahice hesabı yapan başka bir kulüp ne hikmetse yok. Kıtadan dahi bir tane talibi yok. Yani sonra bu tarz lafları söyleyenlere hakaret ettiğimizde hakaret etti oluyor. Salağa salak demeyince de kendimi salak gibi hissediyorum maalesef. Nelsson-Apo beni şampiyon yapacak, CL katılımını getirecek hem de takım en az gol yiyen takım olarak şampiyon olacak, 37 yaşında herifi hayvan gibi maliyetle alıp bu adamların önüne koyacağız öyle mi ? İşin akıl mantık kısmını geçtim acayip nankör bir kitle var burada. Şu herifle ilgilenen yönetime de bu lafım. Takımın dibine dinamit koyarsınız bu kafayla.

Nelsson otursun oturduğu yerde. Ramos jkye girsin aşırı isterim, trde bi stopere 7 m civarı yıllık vermek mallıktır. Ayrıca bu aponelsson uyumunu bozmak sezonu bile çöpe atabilşr. Alacaklarsa yedeğe uygun maliyetli tecrübeli birini alsınlar

ramos 37 yaşında futbolcu gibi talepleri olsa amenna ama sen 4-5 imza parası bi o kadar da maaş talep edersen istediğin kadar iyi cv olsun 37 yaşındasın artık araplar versin o parayı

reklam diyen tayfa da şunu anlamıyor: tek iyi reklam sportif basaridir. profilli isimlerin gelmesi kulübümuzun ismini kulaga hos şekilde soylenmesini saglar ama reklam konusunda bi halta yaramaz çünkü o neticede bir kisa vade gelismesi. rvp nanili fb mesela en yakın örnek olabilir

sen benfica ajax gibi olmak istiyorsan evrupede gostereceksin abi. ajax 2-3 sezon ŞL gruplarda coştu adamlar hala bunun ekmegini yiyorlar. sportif başarı tek ve gerçek pozitif reklam, yoksa sen hangi kariyerli dayiyi getirdigini transfer fetisci taraftar kismin disinda kimse umursamaz pek.

Norveç te 3 golle öndeyiz, maç sonu Molde tribünlerinden Ramos çıkıyor, 3 lü çektiriyor, sonrada Molde stadında Feneri seeeeeevvvvvvvv şarkısı çalıyor.

Mutlak suretle yabanci kaliteli stoper ihtiyacimiz var ama koca dunyada Ramosa neden takili kaliyoruz bunu cozemedim.

Ramosu istemeyenler Icardiyide istemiyolardi Simdi Icardi diye geziyolar ortalikta .
Yoo ben icardi için can atıyordum. Ama Ramos un gelmesi demek takimin ic huzurunun bozulmasi demek. Özellikle İcardi ile anlaşamaz. Sebebi de icardi nin suan taraftarin sevgilisi olmasi. Bunu çekemez. Ramos bencildir.

O değilde yıllardır ŞLde 2 maç aldırsa parasını çıkarır kolpası var

Falcao için de bire bir aynı argümanlar kullanılmıştı, maç aldırmayı geçtim sahaya çıkamadı herif

ŞLde maç aldırsın diye adam alınmaz, takım uyumuyla maç alınır

Nelsson’un kaldığı hiç bir senaryoda Ramos transferinin anlamı yok, 20 maç Nelsson, 20 maç Ramos mu oynayacak, ikisi de kabul etmez

1692654445562.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt