- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
mrb bebeğim.Midso,dubois,oliveira yolcu.
ramos ve 8 alıp transferi kapatıyor muyuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mrb bebeğim.Midso,dubois,oliveira yolcu.
Bunu bize getirmeden de yapabilir. Gitsin anlassin reklam filmi çeksin daha ucuza kapatır hattaOnun şöyle bir mantığı var adamı reklam yüzü olarak kullanacak. Ramos'u reklamında oynatacak mesela yada 60 milyonluk hesabından markanın reklamını paylaştıracak o yüzden bu transfere sponsor olmak isteyebilir.
Ramos maç aldırır argümanı gelmiş geçmiş en boktan en içi boş argüman olabilir ki bu forumda geçmişten bu güne gördüğüm saçmalıkların haddi hesabı yok. Psg dedi ki bizde acayip bir ön taraf var Messi, Neymar, Mbappe cart curt, şu arkaya da Ramos alalım da bizi CL şampiyonu yapsın. Baya bu saikle transfer ettiler. Sonra ne mi oldu ? Son 16'da son yılların en kepaze Bayern'ine elendiler bitti.
Lan bir sizin kafanız çalışıyor değil mi ? Onca Avrupa kulübü var CL'de, bu dahice hesabı yapan başka bir kulüp ne hikmetse yok. Kıtadan dahi bir tane talibi yok. Yani sonra bu tarz lafları söyleyenlere hakaret ettiğimizde hakaret etti oluyor. Salağa salak demeyince de kendimi salak gibi hissediyorum maalesef. Nelsson-Apo beni şampiyon yapacak, CL katılımını getirecek hem de takım en az gol yiyen takım olarak şampiyon olacak, 37 yaşında herifi hayvan gibi maliyetle alıp bu adamların önüne koyacağız öyle mi ? İşin akıl mantık kısmını geçtim acayip nankör bir kitle var burada. Şu herifle ilgilenen yönetime de bu lafım. Takımın dibine dinamit koyarsınız bu kafayla.
Oyle bisey yok,hersey olabilir.surprizler varmrb bebeğim.
ramos ve 8 alıp transferi kapatıyor muyuz
Icardi hakkindaki yorumlar söyleydi.Icardi bizi oynatmaz ilerde top tutamaz al ver yapamaz takim oyununa katkisi yok.Bu yuzden Bellotti gelmedilir zart curt diye yorumlar vardi.Futboldan cok iyi anliyorum diye bi iddiam yok.Ama iyi bir Gsc takipcisiyimdir.Transfer nobetini okumadan uyumam.Bu yuzden forumun cogu futboldan cok iyi anladigini saniyor ama hic bisey bildikleri yok.Ramos riskmidir risktir Icardi gibi bir risk ama bu tur oyuncular tuttugu zaman neler oluyor goruyoruz.Ikardiyi istemeyenler özel hayatindaki sorunları ve dengesiz biri oldugu icin istemiyorlardi
Ramosu istemeyenler yaş ve daha onemlisi alacagi maasindan dolayı istemiyorlar
bariz fark var nalbant rnş
Ramos konusunda cevabını merak ettiğim tek bi soru var.
Hoca istiyor mu. istiyor veya onaylıyorsa benim için problem yok
Değecek biri olmasa herhalde bu kadar beklemezdik belki de gerçekten şampiyonlar ligini bekliyor olabiliriz. Geçen sene Icardi'nin geldiği tarih son günlerdi.Bizim kaderimizi eyt li ramos değil 3 aydır oyuncu almadığımiz ortasaha belirleyecek oraya yapılacak hamle sezonu çöp eder ,net.
Kim o? Defans mi?Onanayı kiralamaya çalışıyorlarmış ahahahahah
Molde maçını atlatırsak önümüzün açık olduğunu düşünüyorum.Valla kağıt üstünde çok iyi ama bakalim sahada nasıl olcak. Hala yeni adamlardan sadece angelino yu tam sahada gorebildik. Diğerleri ahenge uyum mu sağlayacak belli değil. Erden Timur büyük hedefliyor çok güzel işler yapıyor ama sessiz atın çiftesi sert olur. Bir yumruk yersek toparlamak xor olur. Medyasi rakibi bu kadar 4 koldan saldirirken bize karşı olasi bir kaos durumunda toparlama şansımız olmaz
Batu sen misin bitirdin mi okulu naptın kardeşim? Buradaki isme takılma Isparta makine müh dersem çıkarırsın beniTete izlemek için sabırsızlanıyorum. Bugün yani salı günü için lisans yetişir ise Kerem Demirbay'a ilave olarak Tete'de UEFA listesinde yer alır diye düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 216107
Hayret lan okan a baş muhalif değil miydin sen
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi