- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
Bunlar 2 ortasaha alacakmış.ama 2. ortasaha nasıl biri kimse bilmiyor arkadaslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson giderse tecrübeli birini almak lazım, çok riskli olur genç stoper.Rouaoultu çekmek lazım bonsla şayet nelsson giderse. Fırsat transferi olur, sözleşmesi az kaldı sanırım. Ramos mamos ileri ki yıllarda feda demeye götürür işi
Allahtan iyiki yönetici falan değilsinNelsson gitmesede, yillik maliyeti 5 milyonun ustundede olsa ben Ramos'un gelmesini isterim. Ayrica ayni maliyetle Ramos'u mu yoksa Talisca'yi mi Galatasaray formasiyla gormek istersin diye bir anket olsa, benim oyum hemen Ramos'a olur.
Tabi yav koskoca Real Madrid sadece Sergio Ramos'un varlığıyla kazandı şampiyonluğu mütevazi kadrosuyla. Ramos'u isteyen insanlara gerizekalı demiyorum bu arada Çarpıtmaya çalışıp şark kurnazlığı yapma. Ben kullanılan argüman saçma diyorum. Daha evvel de yazdım, sırf adamı bu formayla görmek istiyorum diyecek adama saygım var. Öznel değerlendirmedir hayrandır der geçerim. Maç kazandırır mevzunun ise gram dayanağı yok. Kazandırsa PSG'ye kazandırırdı.Ne zirvalayip duruyorsun be. Apo Nelson bi yere gitmeyecek. Ramos maç kazandirirmiymis falan adam direk şampiyonlar ligi kazandırıyor. İnsanlara hakaret edip birde benim asfalyelerimi attırma. Ramos isteyen admlara gerizekalı demeye getirmissin. Gelmezse gelmez gelirse her transfer gibi bagrimiza basar destekleriz
Sezon ortası yiyecek gibiydi sonradan düzeldi süt liman oldu. Yoksa bi kaos geliyor gibiydi yaniBen karıdan dolayı Belotti demiştim. O karı adamı yer demiştim. Öyle çıkmadı.
Beşiktaşlılara çok fena koyar Rashica filan hikaye kalır adamların göz bebeğiydi. Üstüne yetenekliydi de güzel kazanç olur.Emirhan çok büyük yetenek benim gözümde
Muazzam hamle olur
Abi Yusuf'un taksitleri bitseydiEmirhan çok büyük yetenek benim gözümde
Muazzam hamle olur
Gitmek istediği yer de nottingham ya. Kim giriyor bu çocuğun kafaya, sene sonu düşmeleri muhtemel, geçen sezon son 3 maçta kalmış takıma da gitmek istemezsin beNelsson giderse tecrübeli birini almak lazım, çok riskli olur genç stoper.
Nelsson gibi birini zaten bulamayız.