Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar 2 ortasaha alacakmış.ama 2. ortasaha nasıl biri kimse bilmiyor arkadaslar

Rouaoultu çekmek lazım bonsla şayet nelsson giderse. Fırsat transferi olur, sözleşmesi az kaldı sanırım. Ramos mamos ileri ki yıllarda feda demeye götürür işi
Nelsson giderse tecrübeli birini almak lazım, çok riskli olur genç stoper.

Nelsson gibi birini zaten bulamayız.

Ne zirvalayip duruyorsun be. Apo Nelson bi yere gitmeyecek. Ramos maç kazandirirmiymis falan adam direk şampiyonlar ligi kazandırıyor. İnsanlara hakaret edip birde benim asfalyelerimi attırma. Ramos isteyen admlara gerizekalı demeye getirmissin. Gelmezse gelmez gelirse her transfer gibi bagrimiza basar destekleriz
Tabi yav koskoca Real Madrid sadece Sergio Ramos'un varlığıyla kazandı şampiyonluğu mütevazi kadrosuyla. Ramos'u isteyen insanlara gerizekalı demiyorum bu arada Çarpıtmaya çalışıp şark kurnazlığı yapma. Ben kullanılan argüman saçma diyorum. Daha evvel de yazdım, sırf adamı bu formayla görmek istiyorum diyecek adama saygım var. Öznel değerlendirmedir hayrandır der geçerim. Maç kazandırır mevzunun ise gram dayanağı yok. Kazandırsa PSG'ye kazandırırdı.

Senin nerenin atacağıyla falan da ilgilenmiyorum, bu varoş üslubunla bana bulaşmazsan sevinirim zira attığım post hedefini bulmuş.

Ramosa iki sene icin 15 milyon verirsek artik takimin icinde bence yavas yavas kiskanclik gibi olaylar olur. Icardinin bari bizde iyi performans göstererek sampiyonlukta büyük payi vardi diye, o kadar maas verdik.

Simdi gidip 37 yasindaki bir stopere o parayi verirsen, oyuncular fazla anlayasli olmazsa sasirmam.

Birde bu adam nerde oynayacak? Nelssonla rotasyon yapayim desen, 25 mac icin adama 7,5 milyon senelik maas mi verecegiz? Mac basi 300 bin oluyor. Nelssonu da az oynatarak degerini düsürmüs oluruz. Stoperlerde rotasyon yapan hoca dünyada herhalde nadirdir.

Bu adami niye istiyoruz anlamadim. O rakama orta sahaya bir tane Wonderkid cekeriz yav. Acayip mantiksiz bu is. Maas harcamasids bu gidisle 50 ye yaklasir o zaman

Umarım ramos gelmez lakin net olarak erden başkanın istediği çok açık ,Okan hocanın yanıp tutustugunu sanmıyorum

Yav iyi hoş diyoruz da mertens'te gelmeden italyada son 3 sezon hep aynı oynama istatistiği olan adamdı. Geldiğinde gayet fitti ve maçlarda da hayvan gibi efor sarfediyor.
Burada ayrıldığımız nokta var futbol farklı işliyor maç boyunca koşup 90 dakika çıkarabilir ama defansın etkinliği dibe inmiş olabilme ihtimali de var. Adam 2 aydır koşuyor, olimpiyat takımına koşucu aramıyoruz sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt