Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emirhan güzel ekleme olur. Salak kendini yaktı ya torinoya giderek. jkde kalsaydı iyi transfer yapardı illa ki. Yetenek çok büyük çocukta

Ramosa iki sene icin 15 milyon verirsek artik takimin icinde bence yavas yavas kiskanclik gibi olaylar olur. Icardinin bari bizde iyi performans göstererek sampiyonlukta büyük payi vardi diye, o kadar maas verdik.

Simdi gidip 37 yasindaki bir stopere o parayi verirsen, oyuncular fazla anlayasli olmazsa sasirmam.

Birde bu adam nerde oynayacak? Nelssonla rotasyon yapayim desen, 25 mac icin adama 7,5 milyon senelik maas mi verecegiz? Mac basi 300 bin oluyor. Nelssonu da az oynatarak degerini düsürmüs oluruz. Stoperlerde rotasyon yapan hoca dünyada herhalde nadirdir.

Bu adami niye istiyoruz anlamadim. O rakama orta sahaya bir tane Wonderkid cekeriz yav. Acayip mantiksiz bu is. Maas harcamasids bu gidisle 50 ye yaklasir o zaman
İlk hocayi yerler sonra yönetimi. Sonrada fifaya şikayet ederler icardi ve torreira hariç

Ben halen Nelsson'un gitme ihtimalini %10 filan görüyorum sezon sonu Avrupa şampiyonası var EPL'ye gitse Nottingham ile küme düşmemeye oynayacak bizde kalıp Şampiyonlar liginde iyi bir performans sergilerse çok daha ön planda olur Avrupa şampiyonası sonrasında belki de daha büyük takımlara transfer olur.

Nelsonu satarsak gelen bons ile 8 numre alcaz.Ramosu sporsorlar cozcek Nelsondan gelen bons Ramosun seneligine gitmeyecek yani.

Sadece varsayım yapıyorum. Moldeyi deplasmanda 4-0 yendik . İçerdeki maç öncesi ramosu açıkladık ve tribünde maçı izliyor. Maç sonu ziyech benzeri şeyler şampiyonlar ligi müziği vs yapmayiz herhalde ramos kafa mı buluyorsunuz diyebilir.

Cl igi müziği zaten çalınacak bu maçlarda İstanbul’daki maça Ramos ile çıkıp müziği öyle dinleyebiliriz belki

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ramos’un bizden istediği maaş 10 m euro btw

Gelirse böyle bir rakama gelecek, Icardi tipi bir anlaşma olur eğer beklentisini düşürmezse. Düşse düşse 6ya düşer o da en iyi ihtimal, bonuslar ŞL grubundan çıkmaya yedirilir ya da.

2 senede verilecek 20 m euroyu geri getirecek ne yapabiliri değerlendirin Nelsson’un da 20 m euroya satıldığı koşulda

Başka da yorumum yok

yıllık 10 ramosa takım içi dengeyi ne yapar

Ramos değil de nelsson'a alternatif genç bir stoper almamız lazımdı dönem başında 2 saat ayağından top çıkaramayan kabız stoper adamı fıtık ediyor.

Yav iyi hoş diyoruz da mertens'te gelmeden italyada son 3 sezon hep aynı oynama istatistiği olan adamdı. Geldiğinde gayet fitti ve maçlarda da hayvan gibi efor sarfediyor.
Burada ayrıldığımız nokta var futbol farklı işliyor maç boyunca koşup 90 dakika çıkarabilir ama defansın etkinliği dibe inmiş olabilme ihtimali de var. Adam 2 aydır koşuyor, olimpiyat takımına koşucu aramıyoruz sonuçta.
Bu konuya da şunu diyeyim, oyuncunun idman yapabilmesi ile sahada yapabildikleri aynı olamaz.

Ibra çoğu gençten daha iyi idman yapar şu an ama sahada ayakta duramıyordu artık, bunun gibi.

Ramos’u geçen sene PSGde full izledim Messi izlerken, genelde 3lü oynadılar, PSG zoraki şampiyon oldu sonunda, ŞL performansı ise rezalet, hücumla bağlantısı kopuk bir arka alan vardı.

Nihayetinde Ramos’un pozisyon bilgisi bile çoğu şeye yeter bu başka konu ama fizik kalite öyle koşu videolarıyla anlaşılmaz.

Önceliğimiz oydu, Roma inadı olmasa da muhtemelen almıştık.

Icardi’nin bu seviyede uyum yakalayabileceğini kimse öngöremezdi o ayrı mevzu.

Kader keramettin kader buluşmamızı istedi
Ben böyle senkron olan oyuncu görmedim taraftarla inanılmaz bir bağ var aralarında

O yüzden bıraktı verdiğimiz paranın 3 katı parayı geldi imzaladı

Bonservis de aynı İcardi burası diye üstelemese muhtemelen en az 2 3 katı daha kazanırdı psg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt