Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.742
- 48.822
- 4.933
Gedsona karşılık ramosun 1 senelik maaşını ateşleriz işlerine gelirse.2.5 mılyon eurosu eksıkmıs besıktasın yazık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedsona karşılık ramosun 1 senelik maaşını ateşleriz işlerine gelirse.2.5 mılyon eurosu eksıkmıs besıktasın yazık
Orta saha bu kadar beklediysek %99 değecektir ortalama bir isim olsa çoktan almıştık istesek Fredi de alırdık ama yatırımlık birilerini arıyoruz 15 m + vereceksek en azından sonraki satıştan 30-35 kazandırmalı boşa yatırım yapmamak lazım.Galatasaray 8 numara bölgesi için şu Oyuncu ile sözleşme imzalayacak haberi bekliyorum artık. Ramos büyük isim ama orta saha da orta sahaÇok bekledik, umarım mutlu oluruz orta saha ismi için.
Bu sene tüm transferler belki okuturuz üzerine yavHalili niye aldık biz harbiden ya rapci rapci takılıyor sahada sinirlerim bozuluyor o herif yavaş tempo koşarken
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takip edemiyorum,hep umutsuz konusuyorndombele ile ilgili bir şey mi söyledi bilmiyorum
kaçırmış olabilirim
Ertan Suzgun:
Suan haber geldi, Ramos la Galatasaray, onumuzdeki hafta sozlesme imzalayacak.
Hayat bitti.Ertan Suzgun:
Suan haber geldi, Ramos la Galatasaray, onumuzdeki hafta sozlesme imzalayacak.
Icardi'den antrenmanda bir şeyler öğrenir o kadar olumsuz değilim istekli olursa bence iyi futbolcuya dönüşebilir.![]()
alabileceğimiz en olası topçu gibi duruyor (15m bandına)Gunduzi’yi 19unda Arsenal’de izleyen biri olarak çok beğenirim yıllardır ama taraftarların da mevcut 3lü ve 2li pivottaki çekinceler beni düşündürüyor.
Kalite anlamında cuk oturur ama Lucas ve Gunduzi ne kadar uyumlu olur tartışılır. Gunduzi’yi b2b gibi kullanmak lazım bu durumda.
2 sene şampiyonluk garanti falan dedilerbjkliler ramos icin aglıyo
bizimkilerde gelmesin diye aglıyor
enteresan 1 sürec
Gunduzi’yi 19unda Arsenal’de izleyen biri olarak çok beğenirim yıllardır ama taraftarların da mevcut 3lü ve 2li pivottaki çekinceler beni düşündürüyor.
Kalite anlamında cuk oturur ama Lucas ve Gunduzi ne kadar uyumlu olur tartışılır. Gunduzi’yi b2b gibi kullanmak lazım bu durumda.
Üzüm üzüme baka baka kararır yanındaki üzüm Icardi bir ihtimal diyelim.Kolay kolay konuşmam böyle de imkansız ya
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

böyle açıklasaydık keşke