Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray 8 numara bölgesi için şu Oyuncu ile sözleşme imzalayacak haberi bekliyorum artık. Ramos büyük isim ama orta saha da orta saha :asd: Çok bekledik, umarım mutlu oluruz orta saha ismi için.
Orta saha bu kadar beklediysek %99 değecektir ortalama bir isim olsa çoktan almıştık istesek Fredi de alırdık ama yatırımlık birilerini arıyoruz 15 m + vereceksek en azından sonraki satıştan 30-35 kazandırmalı boşa yatırım yapmamak lazım.

Gunduzi’yi 19unda Arsenal’de izleyen biri olarak çok beğenirim yıllardır ama taraftarların da mevcut 3lü ve 2li pivottaki çekinceler beni düşündürüyor.

Kalite anlamında cuk oturur ama Lucas ve Gunduzi ne kadar uyumlu olur tartışılır. Gunduzi’yi b2b gibi kullanmak lazım bu durumda.
alabileceğimiz en olası topçu gibi duruyor (15m bandına)

Gunduzi’yi 19unda Arsenal’de izleyen biri olarak çok beğenirim yıllardır ama taraftarların da mevcut 3lü ve 2li pivottaki çekinceler beni düşündürüyor.

Kalite anlamında cuk oturur ama Lucas ve Gunduzi ne kadar uyumlu olur tartışılır. Gunduzi’yi b2b gibi kullanmak lazım bu durumda.

Bu arada Gündüze vereceğim parayı Ricci'ye veririm daha mantıklı bir hamle olur.

keramettın tanrıverdi

gs kulubune ultimatom vermeye hazırlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt