Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar ligine kesin katılmalıyız yoksa işler çok kötü ters gider zaten Tata ve Zaha oynanaması herkes üzerinde bir stres yaşatıyor inşallah bir olay olmadan sakatlık olmadan takıma katılır şampiyonlar ligine katılırız ardından da bir kaç transfer ile yolumuz açılır .

IMG_6238.webp

gallagher için bi kulüp 35-40 teklif etmişti, 50’den aşağı vermek istemedikleri için reddettiler. kiralık olarakta olmaz o iş, kendisi de niye gelmek istesin paşalar gibi ülkesinde, EPL’de takılıyor

ulan uğur ne ilgi merakıymış bu ya

Şöyle de bi durum var Erden Timur sessizliği profiline uyan bi isim Gallagher ama bilemedim yine de 🧐

Ramos isteyenlere sosyal medyada bakıyorum. Çoğunun istekli olmasının tek nedeni Twitterda rakip takımla daşşak geçmek.

Başka argümanları yok ne ekonomik ne de futbol sahası ile ilgili. Ha bazılarınında argumanı daha şaşırtıcı " Avrupa da kupa alacakmısız" Resmen kumar oynuyoruz yönetim eliyle. Yönetimler gelip gidici lakin daha sonra cefasını biz çekiyoruz.

2 sene Ramoslarla Zahalarla oynuyoruz. Sonraki 4 sene Etobo Taylan Cicaldau Berkan Oğulcan gibi oyuncularla diyetini ödüyoruz o şaşalı dönemin.

Yıllık 7-8 maaş. Yaş olmuş 38. Yedek kalsa sorun cıkartır. Avrupada kupa desen minik bir ihtimal.

Almamızın sebebi aşağıdaki diyalog ve niceleri;

Resmi Galatasaray Hesabı: Ramos Galatasarayda

Tweet altına gelen taraftar: Tinercilerin elinden Ramosu aldık. En büyük biziz. Bu büyüklük halis mi? ZAAAAA SAPLA

Bu şekilde diyaloglar.

Sonra bir bakıyorsun grupta 3. lük 4.lük muhasebesi Aralık ayında ve sonrasında başarısız sezon sonrası bilançoya yansıyan ve geri dönüşü olmayan KOL GİBİ MAAŞLAR ve FFP savunması için kulubun hukuk burosu arayışı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt