Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunu yazmaya cekiniyordum üstad ben yazınca art niyet ariyor forumdaşlar

ama fb bayağı iyi takım kurdu. samsun o kadar da kötü takım değil bence, 2. yarı çıkartmadılar hiç

biz maalesef hep söyledigimiz gibi geç kaldık, yeni transferlerin hiçbirini göremedik eylül geldi. orta saha bile yok meydanda. haziran sonunda yedek forvet + rashica + sağlam bi os getirebilsek kadro tertemizdi, bir de üstüne temmuz ağustos'ta 10 no kovalardık. elimize yüzümüze bulastırdık. fb iyi ilerledi bu konuda maalesef
Kuş musun

Biraz hocaya güvenseniz mi acaba ? Zaha 2 hafta dinlendireceğim hemen sakatlık olmasını istemiyorum diyor neden oynamıyor diye yangın yapmaya çalışıyorsunuz oynayıp tekrardan mı sakatlansın boey gibi ? Azıcık sabır Zaha belli bir kalitesi olan adam patlama felan olma riski oldukça düşük ekstra sakatlık olmazsa.Azıcık sabır ve güven. Ne Erden Timura güveniyorsunuz ne hocaya .

Biraz hocaya güvenseniz mi acaba ? Zaha 2 hafta dinlendireceğim hemen sakatlık olmasını istemiyorum diyor neden oynamıyor diye yangın yapmaya çalışıyorsunuz oynayıp tekrardan mı sakatlansın boey gibi ? Azıcık sabır Zaha belli bir kalitesi olan adam patlama felan olma riski oldukça düşük ekstra sakatlık olmazsa.Azıcık sabır ve güven. Ne Erden Timura güveniyorsunuz ne hocaya .
Aynen ya

Belki garip gelebilir sizlere ama benim dusuncem su yonde acikcasi; Nelsson defanstan pas cikaramiyor ve devamli Akerim veya Tor mecbur kaliyor ve ilk baskida da topu ileri dikiyor. Akerim ise, pasi iyi ama acik alanda Angelino'nun arkasindaki acigi kapatamaz diye dusunuyorum. Bu durumda belki de stoper de Ramos- Nelsson dusunuyor olabilir. Ramos dogru kisi mi o benim acimdan da tartismali ama bu bence su anda bizim eksigimiz acikcasi
Ramos yine tek kalcak aynı şey olmuyo mu akerim yerine ramos girdiğinde

Yani Zaha diyorsunuz ki kamp kadrosunda olamayacak kadar hazır değil öyle mi bu çıkarımı mı yapmalıyım ? Sakatsa sakatlığına ilişkin neden resmi bir açıklama yapılmıyor ?

gelecek orta saha oyuncusu hazır biri olsun da bari,
milli aradan sonra herkes canlanmaya başlar zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt