Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence biraz abartıyonuz bu adamı ya

Ben sırf bu herif için crystal palace izliyordum denk geldiğimde samimi söylüyorum bizim ligi osurtacak bir topçu ..Tek korkum yıllardır İngiltere dışına çıkmaması adaptasyon sorunu yaşayabilir başlarda ama Sl'nin tadını alıp şampiyonluğa oynadığında bunları asacagini dusunuyorum.. İlk kez bir amacı olan bir takıma geldi(Manudaki ilk yıllarını saymıyorum)

Ligde ayrı CL de ayrı kadro gibi bir şey defansif bölgede oynayan stoper ve orta sahalar için geçerli değil.

Bu bölgede süreklilik esastır.

Torreira ve Nelsson olmadığında defansif açıdan ne hallere düştüğümüzü gördük.

Abdulkerim ile iyi bir uyum yakalanmışken CL de olası bir tur geçeceğiz diye oraya Ramos'u yüksek maliyetle getirtmek CL de başarıyı garanti etmediği gibi lig için de kimyamızı olumsuz yönde etkileyebilir.

Ramos'un katkısı tabi ki olur bunu herkes biliyor ama günün sonunda

Muslera-37
Ramos-37
Zaha-31
İcardi-30
Ziyech-30

ile takımın en önemli mevkilerinde komple yaşlı denebilecek isimleri oynatmak da sıkıntılı.

Bakın okan hocada açıklamış,fiziksel acidan eksikliğini zahanin.fb istediği dönem zaha salonda çalışıyordu,2.5 ay tedavi gordu yaz boyu.onu da takip ettim fb isterken.kamp yapmadi,sizin keyfiniz icin sahaya süremeyiz.dun cengiz ve fred cortlamis hemen.

Futbolcuların yüzüne bakarak adamın ruh halini anlama olayına gereksiz takılıyorsunuz gibi. Sanki sabah işe giderken hepinizin yüzünde güller açıyor arkadaş :)

Zahaya son noktayi koyalim,ısrarla anlamak istemeyenlere

(y)

+++ adam şuan ben ne yaşıyorum kafasında , ingiltereden hiç çıkmayan çoğu topçu sorun yaşar Zaha ise oraya kazık çakmış bir adamdı.

bi salın yav 15 gün beyler. Spekülasyon yapınca bir şey mi kazanacağız ? İte köpeğe 15 gün malzeme vermeyin.

kadroyu koruyoruz bir iki yan transfer+ icardi aldık bu sene başka transfer yapamayacağız dense göbek atılacakken üzerine zaha, tete, ziyech, angelino alınmış hala bittik beyler bittik havalarındayız. 8 numara alacağını transfer baronu kendi bizatihi söylemiş ki alınamazsa ne olur.. keremd var kaan var.. ki yüzde 99 alınacak 8 numara.. bu kadroda 8 numara yok diye birkaç maç alamayacaksa, şu kadro, paraları iade etsinler kimse kusura bakmasın..

İcardi içinde yangın yapıldı geçen sezon, herif Ekim’in son haftası ilk golünü atana kadar. Zaha olayı dejavu olacak. Sabır, sabır, sabır

Ben sırf bu herif için crystal palace izliyordum denk geldiğimde samimi söylüyorum bizim ligi osurtacak bir topçu ..Tek korkum yıllardır İngiltere dışına çıkmaması adaptasyon sorunu yaşayabilir başlarda ama Sl'nin tadını alıp şampiyonluğa oynadığında bunları asacagini dusunuyorum.. İlk kez bir amacı olan bir takıma geldi(Manudaki ilk yıllarını saymıyorum)
yok reis şüphesiz iyi oyuncu da 30 yaşında falan gelmesi de normal yani

büyük takımda denenmiş olmamış sonuçta, iyi de para verdik.

Yani Zaha diyorsunuz ki kamp kadrosunda olamayacak kadar hazır değil öyle mi bu çıkarımı mı yapmalıyım ? Sakatsa sakatlığına ilişkin neden resmi bir açıklama yapılmıyor ?

Renktas Okan buruk açıkladı işte detaylıca daha niye resmi açıklama gelsin ki ? Adam hazır değil fiziksel olarak en son sakatti üstüne antrenman kamp da yemedi ..

Çok kurcalamamak lazım adam idmana çıkmamış yazı sakat geçirmiş adapte olacak falan. Milli aradan sonra hala aynı olursa yangın yaparsınız.

Onun dışında Okan Hocamın açıklamalarını da bu durumlarda referans almayın boşuna. Zaniolo satılacak diye oynatılmazken bu seneyi burada geçirecek suan sakat dediler süreci sekteye uğratmamak için 2 hafta boyunca. Bazen kulübü korumak adına böyle açıklamalar da yapılır doğal olarak

yok reis şüphesiz iyi oyuncu da 30 yaşında falan gelmesi de normal yani

büyük takımda denenmiş olmamış sonuçta, iyi de para verdik.

Tekrar büyük transfer yapamamasina çok şaşırdım yıllardır 26-27 gibi çok ciddi söylentiler vardı hani o dönem Arsenal çekse kimse zerre sasirmazdi .. Misal redmond da çok büyük potansiyeldi ama bir süre sonra devamlılık sağlayamadı ama Zaha hemen her sezon üst düzey bir katkı verdi ..
Para derdinde olsa Araplara giderdi belli ki EPLde alt-orta siralarda takılmak da kesmedi yeni heyecan arıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt