Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca dedi ki tamamen hazır olmadan oynatmayacağız. Belli ki 20-30 dakika oynayacak durumda. Hoca da 1-2 haftaya ihtiyacı var tamamen hazır olmak için dedi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam varsayalım 30 dakikalık bir kondisyonu var Zaha'nın dediğin gibi. Molde gibi çok önemli bir maçta son 30 dk oyuna alsak maçın kilitlendiği vakitlerde bize katkı sağlaması için kullansak kötü mü olur ? Maça Zaha giriyor olacak karşı takımın savunmacılarından teknik heyetine kadar önlem almaya itecek bir oyuncu diye düşünüyorum. Hocanın açıklamalarında problem var bence

Ben Okan hocanın açıkladığından fiziksel olarak hazır olmadığını anlıyorum maç kampında olmamasını neye bağlıyorsun adam hazır olmasa bile takımla vakit geçirmesinde ne sakınca görüldü bunu soruyorum. Demek ki sakatlığı var bunu açıklayabilirler gizli saklı işlere ne gerek var ?
1-2 haftada hazır olacak dedi tahminim oyuncuya özel antrenman programı yapıldı ve o uygulanıyor.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben sırf bu herif için crystal palace izliyordum denk geldiğimde samimi söylüyorum bizim ligi osurtacak bir topçu ..Tek korkum yıllardır İngiltere dışına çıkmaması adaptasyon sorunu yaşayabilir başlarda ama Sl'nin tadını alıp şampiyonluğa oynadığında bunları asacagini dusunuyorum.. İlk kez bir amacı olan bir takıma geldi(Manudaki ilk yıllarını saymıyorum)
Adapte edecek şey belli

Sahaya çıkıp skor üretmesi

Devamı gelir zaten

IMG_8037.webp

İcardi ve Torreira gibi bu da Mate’ci çıktı

Zaha kulübün paralarını alıyorken sabırlı oluyor mu? Tak hesabına yatıyor, çıkacak oynayacak. Ya da kulüp çıkacak sakatlığını açıklayacak yuvarlak laflarla bu işler yapılmaz

24 gün kaldı transfer döneminin kapanmasına

Zaha vuruldu mu ? Bari18'e alınsaydı. sıkıntılı skorda risk alıp sahaya atardık.

Zahaya son noktayi koyalim,ısrarla anlamak istemeyenlere

Zaha hazir degil. Zaten suratsiz bir futbolcu (palace forumlarinda da sikca bahsedilir). Birde Hazir olmayinca iyice agzina vuruyor buda hem takimi saha icinde bozup, takimla kaynasma asamasinda iken problem yaratacagindan bence Okan duruma el koydu. Hatta Icardi'nin yeni transferlerle GS guclendi ne dersin diye spikerin sordugu soruya verdigi cevapta ' Once kendilerini takima adamalari, takimi sahiplenmeleri lazim' demesi de Zaha'nin durumu ile baglantili gibi geldi bana. Zaha'nin Galatasaray'in Palace tan cok daha buyuk oldugunu hizlica idrak etmesi lazim.Bu kisisel gorusum.

Zaha işi kaosa doğru gider, açıkçası bu adamın katkı vereceğini düşünmüyorum

Zahayi kadroya almayarak, takimdan uzak tutarak mi hazir edecegiz?

Sacma sapan isler

Adapte edecek şey belli

Sahaya çıkıp skor üretmesi

Devamı gelir zaten

Üstad süreç uzadı zaten herkes farkında ama Kayseri maçında bile hazır olmadığı çok belliydi ..En kötü diğer hafta lig maçında sans bulacaktir diye umuyorum.. Dediğin gibi adaptasyon için gol veya asist yapması çok önemli bu herif geldiği takımın kraliydi yıllardır ..

Üstad süreç uzadı zaten herkes farkında ama Kayseri maçında bile hazır olmadığı çok belliydi ..En kötü diğer hafta lig maçında sans bulacaktir diye umuyorum.. Dediğin gibi adaptasyon için gol veya asist yapması çok önemli bu herif geldiği takımın kraliydi yıllardır ..
Valla Icardi’ye yakın katkı beklediğim tek adam benim. Beklentim yüksek kendisinden Palace maçlarını hepimiz onun için izlerdik, umarım bir an önce hazır olur.

Erden Timur bundan sonraki transfer gorusmerinde futbolcunun guler yuzlu olup olmadiginida kontrol etmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt