Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu dönemde maç esnasında sakatlanan oyuncunun yanına gidip röportaj yapıyorlardı efsane 🤣 keşke şimdi de yapılsa

Torreira maçı soğutmak için yerde kıvranırken muhabir koşarak yanına gidiyor , acı var mı acı diye soruyor torreira yabancı dilde küfrediyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fredede laf ettiniz herif donunda sallayacak belli etti. Ndombele hemen yarın gelsin başlasın 26 yaşında kazandırırsak uçurur olmadı Sergio var zaten.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderild

Twitterde yalakalık yapacağına yorumları oku biraz Yigido. 30 yasinda Fred için o bonservis verilmez tarzi bize uysa da

Sergio ilk 11de tüm sezon goturmez. Endombiliyi biraz takip etseydin disiplin sorunları olduğunu anlardin. Yigit karagoz

Abdullah in mutevaziligine bak. Çok iyi bir insan belli.
🥴
Screenshot_2023-08-22-12-39-02-084.webp

Sıkıntı millerin aldığı her topçu direk katkı veriyor ounuyor, bizimkiler gelin gibi hazırlanıyor, kız evi gibi nazlanıyor, ne ulan bu alt tarafı çıkıp top oynayacaksınız, en önemli maça çıkıcaz, en eksik bölgemiz hayla boş, Torri yoksa takım komple çöp. adamın canı çıktı hermaç basmaktan koşmaktan, hayla daha Ramos, Talisca zart zurt peşinde koşuyolar, yahu en ilk bitmesi gereken transfer en sona kaldı. Haftalardır bütün herkes aynı fikirde 8 numaraya banko bi adam alın, fırsat beklemeyin.

Zahanın 30unda bu forma giymesi bile başlı başına bir olay bırakın 1 ay geç açsın sezonu benim de canım sıkılıyor bu duruma lakin biraz sabretmemiz lazım bu günleri hatırlayıp gülüp geçecek herkes..
Zaha bana malesef Falcaoyu hatirlatti cok bekledik hep bekledik ama hep sakat hep sakat

ndombele kararımı değiştirdim gelsin diyorum. kilo fazlalığını atarsa müthiş olur , aygır gibi tutamazlar onu burda.

nede olsa alıştık hazır olmayan oyuncu almaya. 1-2 ayda o yesin cepten sıkıntı olmaz . 2.devreye tam kadro gümbür gümbür gireriz ow sheat yeah

ndombele kararımı değiştirdim gelsin diyorum. kilo fazlalığını atarsa müthiş olur , aygır gibi tutamazlar onu burda.

nede olsa alıştık hazır olmayan oyuncu almaya. 1-2 ayda o yesin cepten sıkıntı olmaz . 2.devreye tam kadro gümbür gümbür gireriz ow sheat yeah
endombiliyi hazirlamamiz mart ayini bulur rts aman diyim. En gec Aralik ayinda hazır olacak adam almamız lazım.

Zaha konusunda yazılanlardan sonra kendimi Ahmet Ercanlar önderliğinde fb space odasını dinliyormuşum gibi hissettim.
İhyiyacın olmayan yere böyle bir adam alırsan ve oynatamazsan, ihtican olan yere de adam almazsan millet çıkar eleştirir. Çok ama çok önemli bir maça çıkacaksın, nerden baksan 50 milyonluk maç, senin aldığın hiçbir oyuncu hazır değil. kimi kadroda yok kimi sakat. Kusura bakmasınlar çatırrr çatır eliştirilirler.

Ndombele gelecekse niye adamın daha 3 ay yatmasını bekledik sezon başı istesek aynı maliyetlerle olacaktı zira adamın talibi yok saçma sapan bir iş olur gelmesi

İhyiyacın olmayan yere böyle bir adam alırsan ve oynatamazsan, ihtican olan yere de adam almazsan millet çıkar eleştirir. Çok ama çok önemli bir maça çıkacaksın, nerden baksan 50 milyonluk maç, senin aldığın hiçbir oyuncu hazır değil. kimi kadroda yok kimi sakat. Kusura bakmasınlar çatırrr çatır eliştirilirler.

kudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt