Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha işini Kerem'in varlığı ve sınırlamadan mütevellit kesinkes oynamak zorunda oluşu sebebiyle istememiştim, hala oynatamamış olmamızdan dolayı da rahatsızım açıkçası. Gelgelelim fenerli ağzıyla adama kronik falan demek de düpedüz saçmalık. Kronik dedirtecek bir sakatlık geçmişi de yok. Bariz antreman ve maç eksiği var. Yine bir kısım taraftar hep yaptığı gibi kendi oyuncusunu değersizleştiriyor. Ziyech'i de Zaha'yı da istemedim fakat artık ikisi de bizim takımın topçusu, destek olmak maksimum faydalanmak şart.

Şu gereksiz stoper işi rafa kalsa da 8 numara işini çözüp saha içine odaklansak artık tamamen.

Ramos'ta anlamadığım husus

bjk 12 verdi Konferansa gidiyor ok dedi
GS 9 verdi CL'ye giderse ok diyecek gibi durum mu var

Parayı seçiyor olması halen enteresan geliyor

Şl gruplarına kalıp antep deplasmanını firesiz geçersek herşey rayına girecek.Yangın yapacak bir durum yok.Zaha şu an için acil bir ihtiyaç değil takım için.İlerleyen süreçte,grup maçlarında,derbilerde vs kilit faktör olacaktır.

Ahanda feshetmiş geliyor :)

* Al-Nassr'ın forveti Anderson Talisca'nın kulübüyle sözleşmesinin feshedildiği görüldü. Asya Konfederasyonu, Asya Şampiyonlar Ligi'nde yalnızca Asya dışında doğmuş 5 oyuncunun oynamasına izin veriyor ve Suudi kulübünün Ronaldo, Mané, Fofana, Brozović ve Telles'e öncelik vermesi bekleniyor.

Zaha işini Kerem'in varlığı ve sınırlamadan mütevellit kesinkes oynamak zorunda oluşu sebebiyle istememiştim, hala oynatamamış olmamızdan dolayı da rahatsızım açıkçası. Gelgelelim fenerli ağzıyla adama kronik falan demek de düpedüz saçmalık. Kronik dedirtecek bir sakatlık geçmişi de yok. Bariz antreman ve maç eksiği var. Yine bir kısım taraftar hep yaptığı gibi kendi oyuncusunu değersizleştiriyor. Ziyech'i de Zaha'yı da istemedim fakat artık ikisi de bizim takımın topçusu, destek olmak maksimum faydalanmak şart.

Şu gereksiz stoper işi rafa kalsa da 8 numara işini çözüp saha içine odaklansak artık tamamen.
Sen gsnin ta kendisisin sayın üstadım

Zaha'nın bölgesinde alternatifimiz var. Rahat bırakalım adamı, iyileşsin. Kerem de gayet oynuyor. Gereksiz bir yangın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt