- 5 Eylül 2014
- 87.165
- 73.949
- 4.513
Ben ilgilenirim sn adminimHaklisiniz, maalesef elimizden ne gelir bilmiyorum
İsim verin yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ilgilenirim sn adminimHaklisiniz, maalesef elimizden ne gelir bilmiyorum
İyilik sağlık ne olsun Füns sen nasılsınAlpito nasılsın inşallah
Allahımıza binlerce şükür olsun iyiyimİyilik sağlık ne olsun Füns sen nasılsın
Keramettin banlamadan, çok sert ağızlarının payını veriyor, çok iyi niyetlisin Alper ama senide böyle seviyoruzHaklisiniz, maalesef elimizden ne gelir bilmiyorum
Beni alet etmen guzumooo @derinsamiyen
@Kolpa Kemal Kürek ile unvan maçı yapsalar kim alır
Sen gsnin ta kendisisin sayın üstadımZaha işini Kerem'in varlığı ve sınırlamadan mütevellit kesinkes oynamak zorunda oluşu sebebiyle istememiştim, hala oynatamamış olmamızdan dolayı da rahatsızım açıkçası. Gelgelelim fenerli ağzıyla adama kronik falan demek de düpedüz saçmalık. Kronik dedirtecek bir sakatlık geçmişi de yok. Bariz antreman ve maç eksiği var. Yine bir kısım taraftar hep yaptığı gibi kendi oyuncusunu değersizleştiriyor. Ziyech'i de Zaha'yı da istemedim fakat artık ikisi de bizim takımın topçusu, destek olmak maksimum faydalanmak şart.
Şu gereksiz stoper işi rafa kalsa da 8 numara işini çözüp saha içine odaklansak artık tamamen.
nelsson satılmayacaksa hele hiç mantığıRamosu neden istemiyon rtas, Nelsson satilmaz o aptalligi yapmayiz, satarsak da yerine genc iyi stoper alinir
Bana sürekli wow attığını farkettim :/
Haklisiniz, maalesef elimizden ne gelir bilmiyorum
nabız yokladım öylesineBeni alet etmen guzum