Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F4I3rAzWoAApo60

Ne kadar verdiğimiz ilgilendirmiyor dedin ya

17/18 kadrosu yüzünden 3 sene FFPde süründük
13/14te Aysal bıraktığı dönem yüzünden eldeki herkes satmak zorunda kaldık

Nihayetinde 10 yılın 5ini rezalet şekilde transfer yapamadan geçirdik, bu tarz yüksek maliyetli kadrolar başarısız olunca en çok etkilenen taraftar oluyor, o transferi yapanlar ya da hatalı adam alanlar değil.
Tamam da ben burda direk topu Erden Timur ve Yönetime atiyorum. Bende transfer cezasi, Avrupa da men cezasi gibi yaptirimlardan hoslanmam ama sonucta burda 1-2 yildir Erden Timur söyle Yönetim böyle deniliyor ve yere göge sigdirilamiyorlar. Bende burdan yola cikip demek ki adamlarin bir bildigi vardir diyerek hesap kitap tutmuyorum.

Sonucta senin veya benim hesap kitap yapmamizla hic birsey degismeyecek. Adamlar o maliyete geldiginde ve basari getirdiginde kimse verilen rakamlari tartismayacak.

Suyun karsi tarafi yillardir milyonlar üstüne milyonlar harcadi her seferinde "bu sene sampiyon olmazlarsa batarlar" diye abuk subuk laflar edindi. 10 yil gecti halen batmadilar. Kolay kolay da batmazlar bundan eminim.

FFP, daha dogrusu FS konusunda da su an icin öyle bir sorun yasayacagimizi da sanmiyorum. Dedigim gibi maaslar FS'i ilgilendirmiyor. Kademeli bir sekilde 3 yillik planlamada gelirlerinin %90, ikinci yilda %80 ve ücüncü yildan itibaren %70 kullanirsan hic bir sekilde sorun olmaz.

Tamam da ben burda direk topu Erden Timur ve Yönetime atiyorum. Bende transfer cezasi, Avrupa da men cezasi gibi yaptirimlardan hoslanmam ama sonucta burda 1-2 yildir Erden Timur söyle Yönetim böyle deniliyor ve yere göge sigdirilamiyorlar. Bende burdan yola cikip demek ki adamlarin bir bildigi vardir diyerek hesap kitap tutmuyorum.

Sonucta senin veya benim hesap kitap yapmamizla hic birsey degismeyecek. Adamlar o maliyete geldiginde ve basari getirdiginde kimse verilen rakamlari tartismayacak.

Suyun karsi tarafi yillardir milyonlar üstüne milyonlar harcadi her seferinde "bu sene sampiyon olmazlarsa batarlar" diye abuk subuk laflar edindi. 10 yil gecti halen batmadilar. Kolay kolay da batmazlar bundan eminim.

FFP, daha dogrusu FS konusunda da su an icin öyle bir sorun yasayacagimizi da sanmiyorum. Dedigim gibi maaslar FS'i ilgilendirmiyor. Kademeli bir sekilde 3 yillik planlamada gelirlerinin %90, ikinci yilda %80 ve ücüncü yildan itibaren %70 kullanirsan hic bir sekilde sorun olmaz.
Maaşlar ilgilendiriyor yeni FFPyi, al sat cezası yok sadece ama Avrupa’ya almama gibi bir yaptırım var, bence en ağırı.

Koç cepten 300 milyon euro sokmuş, bunu bizde yapabilecek kimse yok, bir noktaya kadar evet ama başarısızlık ve sene sonu olası yönetim değişikliğiyle dibe vurma ihtimalimiz her zaman var. Batmak ayrı bir şey ama cepten para sokulmadığı an, bütçeyi daraltmak zorunda kalırsın.

Erden’e güvenmekle çözülmüyor yani yazın devam etmesi kendi insiyatifinde değil kongre insiyatifinde. Bunun sonucunu da en çok taraftar çeker günün sonunda.

Talisca'yı bizim taraftarların ıslıklama ihtimali çok yüksek.Bizim takımın taraftarlarının diğer takımların taraftarına göre farkı bizim taraftar öncelikle mücadele eden ve takım oyununa önem veren oyuncuları seviyo.Talisca kendini Neymar düzeyinde 1'i olarak sayıyo.Defansa yardımı olmaz ve şımarık şımarık takılırsa çok tepki yer bizim taraftarlardan.Ve alacağı yüksek maaştan dolayı ben bu transferi istemiyom hem de hücum oyuncuları arasında çok fazla yabancı oyuncumuz var.Bizim önceliğimiz 8 Numara olmalı ve Nelsson giderse de bu isim Ramos mu olur ya da başka 1 isim mi olur 1'i alınır..

Al-Riyadh'ın haberine göre Al-Nassr Teknik Direktörü Luis Castro, Anderson Talisca'yı Asya Şampiyonlar Ligi kadrosuna aldı. 5 yabancı kuralı nedeniyle tercih yapan Castro'nun Talisca'ya da kafilede yer verdiği bildirildi.

SEKO FOFANA KADRODAN ÇIKARILDI İDDİASI

Haber detayında Seko Fofana'nın kadrodan çıkarıldığı vurgulandı. Castro'nun 5 yabancı hakkını Anderson Talisca, Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovic ve Ghislain Konan'dan yana kullandığı aktarıldı.

Keşke keşke gelse türkiye ligi topcunun kralını izlesin

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pep belinden ameliyat olmus. Antrenmanlari ve en az milli arasina kadar maclarda yardimcisi olacakmis.

Türkiye'ye gittiğimizde seyirciler, 'Cehenneme hoş geldiğiniz.' diyorlar. Biz burada Molde'ye konuk olan seyircilere, 'Cennete hoş geldiniz.' diyoruz.
Molde T.D.

Ulan

Sa, herkese iyi nöbetler gelişmeler nedir.
giphy.gif
Aleykum Selam kanks sana da.Talisca haberi var Arap basınında ama haber 2 gün önce paylaşılmış ama şimdi dikkati çekilmiş haberin.Pek güvenilir 1 kaynak değil diyolar.Yunus Akgün'ün de Leicester City'e gideceği konuşuluyo 10 milyon euro gibi 1 bonservisle.Ek olarak Molde maçının kadrosunda Tete eklenmiş sakat olan Zaha eklenmemiş..

Maaşlar ilgilendiriyor yeni FFPyi, al sat cezası yok sadece ama Avrupa’ya almama gibi bir yaptırım var, bence en ağırı.

Koç cepten 300 milyon euro sokmuş, bunu bizde yapabilecek kimse yok, bir noktaya kadar evet ama başarısızlık ve sene sonu olası yönetim değişikliğiyle dibe vurma ihtimalimiz her zaman var. Batmak ayrı bir şey ama cepten para sokulmadığı an, bütçeyi daraltmak zorunda kalırsın.

Erden’e güvenmekle çözülmüyor yani yazın devam etmesi kendi insiyatifinde değil kongre insiyatifinde. Bunun sonucunu da en çok taraftar çeker günün sonunda.
Şu anki maaş ne kadar oldu tahmini olarak, dönem bitsin tek tek KAP açıklamalarına göre hesap yapacağım da 50 bandında olacak herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt