Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maaşlar ilgilendiriyor yeni FFPyi, al sat cezası yok sadece ama Avrupa’ya almama gibi bir yaptırım var, bence en ağırı.

Koç cepten 300 milyon euro sokmuş, bunu bizde yapabilecek kimse yok, bir noktaya kadar evet ama başarısızlık ve sene sonu olası yönetim değişikliğiyle dibe vurma ihtimalimiz her zaman var. Batmak ayrı bir şey ama cepten para sokulmadığı an, bütçeyi daraltmak zorunda kalırsın.

Erden’e güvenmekle çözülmüyor yani yazın devam etmesi kendi insiyatifinde değil kongre insiyatifinde. Bunun sonucunu da en çok taraftar çeker günün sonunda.
Bu adamin kisisel serveti 800-900 milyon Euro degil mi? Nasil 300m Euro yatirim yapabiliyor?

Teşekkür ederim kanks... Talisca konusunda dün bir şeyler hissetmeye başlamıştım kulübü göndermek isterse beşiktaş'a vermezler bu oyuncuyla görüşüp ayartma konusundan dolayı Fifalık bile olabilirler oradan bize fırsat transferi olarak düşebilir 0 bedel kiralama + maaşının %50-60'ını karşılama ihtimalleri varsa kulüpten en fazla 2.5-3 m euro çıkacaksa Erden Timur'un geri çevireceğini sanmıyorum.

Yukarıda yazını okudum gamsız takılması olumsuz fakat ligin kalitesi yerlerde Icardi'den sekenleri veya Icardi'nin üzerine çekeceği stoperlerle beraber orada rakiplere ceza kesebilir hem kafa hem şut hiçbir şekilde tutamazlar. Ayrıca gerek var mı bence yok yönetim son kararı verir alınırsa da dediğim gibi çok olumsuz bakmam ama öncelik 8 numarada olmalı ondan sonra fırsat olursa olsun.

Yunus bonservis mi yoksa kiralama mı ?.

Zaha konusunda geçende dedim adım adım %100 hazır olana kadar riske bile atmamak lazım ne kadar güçlenirse tekrardan o sakatlığı yaşama ihtimali azalır.
Ne demek kanks.Kalp kalbe karşı derlermiş.Yunus hakkında zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralık şeklinde haberler var..

No Salary Cap diye okumustum ama Maas konusunu yanlis anlamis olabilirim. Maas konusunda dikkatli davranmaliyiz o halde.

Sampiyonlar Ligi katilimini genelek haline getirmek ana hedefimiz olmali. Önümüzdeki yillarda kilit hedef her zaman sampiyonlar ligi katilimi olmali. Maalesef SL yolu da ligten geciyor ve sampiyonluk disinda pek kolay bir yol olmuyor.

Senin rakibin sacma sapan oyunculara absürt maaslar vermeye baslayinca sende bu rakamlara cikmak zorunda kaliyorsun. Gecen de bahsettim Biz febe ile birlikte ligdeki makasi cok fazla acariz diye düsünüyorum.

Ramos ve Talisca konusunda da gercekten fikirsizim.
Gelirinin %70ini oyuncu ve transfere harcayabiliyorsun, öyle olması lazım.

Fener almasa da biz böyle bir dönem geçirirdik ama süreklilik önemli.

Bu adamin kisisel serveti 800-900 milyon Euro degil mi? Nasil 300m Euro yatirim yapabiliyor?
Holdingden para aktardı sponsorluk ayağına ciddi miktarda. Kişisel servet Koçlar için hiç bir şey, şirketlerde esas para.

Şu dairelerden elimize para geçmeye başlayınca günün sonunda borcun büyük bölümü kapanacak diyorlardı. Belki ona göre plan yapılıyordur. Aksi halde bu kadar zarara rağmen bu kadar büyük oynamaya devam etmenin çok mantıklı açıklaması yok. Talisca, Ramos vs.

No Salary Cap diye okumustum ama Maas konusunu yanlis anlamis olabilirim. Maas konusunda dikkatli davranmaliyiz o halde.

Sampiyonlar Ligi katilimini genelek haline getirmek ana hedefimiz olmali. Önümüzdeki yillarda kilit hedef her zaman sampiyonlar ligi katilimi olmali. Maalesef SL yolu da ligten geciyor ve sampiyonluk disinda pek kolay bir yol olmuyor.

Senin rakibin sacma sapan oyunculara absürt maaslar vermeye baslayinca sende bu rakamlara cikmak zorunda kaliyorsun. Gecen de bahsettim Biz febe ile birlikte ligdeki makasi cok fazla acariz diye düsünüyorum.

Ramos ve Talisca konusunda da gercekten fikirsizim.
Ramos ve talisca konusundaki çekincem de tam olarak bu. İlk 11 in hepsi yüksek maaşlı oluyor neredeyse. Bunların maaşları ise yüksek de değil astronomik. Tamam iyi pr falan yapıyorsun ama zaten pr ın kralını yaptık şimdiye kadar. Tüm Avrupa'da zaha, ziyech, icardi transferleri konuşuldu. Hatta angelinho transferi bile ses getirdi. Şimdi 8 diyoruz ki düşüncemiz o bölgeye de yüksek maaş ve bonservis ayırmak. Bununla beraber yapılacak ramos ve talisca hamlesi bana boş bir böbürlenme gibi geliyor ki gelirse faydalı olacağını düşündüğüm isimler bunlar. Ama fayda değer olarak bakıldığında çok lüx kalır. Bunun için bizim bir pl geliri elde ediyor olmamız lazım.

Florya'dan gelecek gelire çok güveniyoruz galiba ama TR şartlarında inşallah planladığımız gibi umduğumuzu buluruz, birileri çomak sokar proje durur veya başka sorun çıkar da gelir olarak umduğumuzu bulamazsak yine birkaç senemiz çöp olabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt