- 18 Temmuz 2009
- 83.104
- 243.805
- 5.263
Hangi site bu, kafalarına göre brüt sözleşme yazmışlar
Vergi yazacaksan %40 ama o paranın geri gelme ihtimali var
Net maaş 45 civarı şu an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalan. kuruşu kuruşuna yazdığım post var.
AK seçilmezse sence cebinden verdiği paraları ödemeye devam eder mi?Hangi site bu, kafalarına göre brüt sözleşme yazmışlar
Net maaş 45 civarı şu an
Torreira 1 maç ceza almış.
çok para veriyoz yavBilmıyorum Haydar abi vallahi , tüm liste burda , gs yıllık maaş 56.
Ekli dosyayı görüntüle 216242Ekli dosyayı görüntüle 216243
Emin misin renktaş. Bana çok geldi de.
Net maaş 45 civarı şu an
Zaniolo nun yıllık maaşı biz mi ödüyoruz? Öyle ise ziyech ve angelinho nun maaşları niye bizde gözüküyor?Bilmıyorum Haydar abi vallahi , tüm liste burda , gs yıllık maaş 56.
Twitterda bizim sayfayin takip ettigi bir hesapta gormustum 43 milyon euro cikmisti. Simdi ismi aklima gelmiyor ama.Hangi site bu, kafalarına göre brüt sözleşme yazmışlar
Net maaş 45 civarı şu an
Bu sitedeki rakamlar doğru değil renktaş, en azından Türk kulüpleri özelinde.
Boeye zam şartBilmıyorum Haydar abi vallahi , tüm liste burda , gs yıllık maaş 56.
O civarda da 50ye bağlanır kapanışta.Twitterda bizim sayfayin takip ettigi bir hesapta gormustum 43 milyon euro cikmisti. Simdi ismi aklima gelmiyor ama.
Bayağı bir dolmussunTaliscaaaâaaaaaâaaaaaaa
Ben birkaç gün önce Thomas Partey dedim.8 yaşında değilim.Yaklasik 50 gündür ugrasilan ve A sınıfı bir oyuncu ismi zikrettim.Vallahi takıma çokta yakistirdim.Sende bir oyuncu zikret mutlu olalım.Suan bunu yapmadan nasıl bekleyebiliriz.Neredeyse dünya uzerindeki tüm 8 ler taraniyor.Paradesle 1.5 ay geçirdik bırakta 10-15 gün onu yazalım.Yoksa bekleyerek stres oluyoruz.Hadi isim şöyle.Buarada 41 senedir GS takip ediyorum yaşıyorum.Ya de paul ve partey diyen AVELLERI su konudan atin 8 yasindamisiniz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4000 yıllık gsc aklı hala yaşıyor.Twitterda bizim sayfayin takip ettigi bir hesapta gormustum 43 milyon euro cikmisti. Simdi ismi aklima gelmiyor ama.
Bilmıyorum Haydar abi vallahi , tüm liste burda , gs yıllık maaş 56.
Hangi site bu? Şu an 42-45 civarındayız diye biliyorum. Bu sitedeki bilgiler pek doğru olmayabilir mesela Luan Peres 1.5 yazmış yanlış 2.3 milyon civarı alıyor o.
Talisca hiç mantıklı gelmiyor. Talisca'yı forvet arkasına koysak Ziyech nerede oynayacak? Ziyech'i sağ açığa çeksek, Tete nolacak?