Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi site bu, kafalarına göre brüt sözleşme yazmışlar

Vergi yazacaksan %40 ama o paranın geri gelme ihtimali var

Net maaş 45 civarı şu an
Twitterda bizim sayfayin takip ettigi bir hesapta gormustum 43 milyon euro cikmisti. Simdi ismi aklima gelmiyor ama.

Talisca hiç mantıklı gelmiyor. Talisca'yı forvet arkasına koysak Ziyech nerede oynayacak? Ziyech'i sağ açığa çeksek, Tete nolacak?

Taliscaaaâaaaaaâaaaaaaa
Bayağı bir dolmussun:)
Ya de paul ve partey diyen AVELLERI su konudan atin 8 yasindamisiniz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben birkaç gün önce Thomas Partey dedim.8 yaşında değilim.Yaklasik 50 gündür ugrasilan ve A sınıfı bir oyuncu ismi zikrettim.Vallahi takıma çokta yakistirdim.Sende bir oyuncu zikret mutlu olalım.Suan bunu yapmadan nasıl bekleyebiliriz.Neredeyse dünya uzerindeki tüm 8 ler taraniyor.Paradesle 1.5 ay geçirdik bırakta 10-15 gün onu yazalım.Yoksa bekleyerek stres oluyoruz.Hadi isim şöyle.Buarada 41 senedir GS takip ediyorum yaşıyorum.

Talisca hiç mantıklı gelmiyor. Talisca'yı forvet arkasına koysak Ziyech nerede oynayacak? Ziyech'i sağ açığa çeksek, Tete nolacak?

Talisca da gelirse artık uyum muyum diye birşey kalmaz takımda..Kimi nerede oynatacağız bu kadar çok değişiklik ürkütüyor açıkçası..
Hepsinden bağımsız elimizde zaha-kerem-ziyech-tete gibi 4 tane çilingir var zaten çok gereksiz görüyorum bu işi

Bu sene futboldaki %40 vergi amatör branşlar ve alt yapılara aktarılabiliyor 50 m euro civarı maaş seviyemiz olsa 20 m euro'yu bir şekilde tekrardan futbolun içine sokabiliriz muhtemelen tüm kulüpler bu işin bir arka kapasını bulurlar. Bir de 2013-14 sezonunda 100 m euro'yu aşan bir maaş bütçemizin olduğunu da unutmamak lazım yarısına varmadan kurulan takımı görüyorsunuz.

Bizim için bu sene önem arz eden gelir şampiyonlar ligi ve oradaki alacağımız başarılarla üstüne koyacağımız miktar olur. Düz hesap

Sponsorluklar = 30 m euro
Stad ve loca gelirleri = 30 m euro
Şampiyonlar ligi= minimum 30 m euro(minimum)
Maç günü, store ve diğer gelirleri= 10 m euro+(minimum)
Toplam: 100 m euro'yu aşma ihtimalimiz yüksek gözüküyor.

Maaş giderimiz şu an 43 m euro seviyelerinde sene sonu maç başı ve bonuslar eklenince +10-12 m euro civarı daha bir gider olacaktır 53-55 m euro aralığında olur. Bu senelik net gider. Bonservis giderleri peşin olmadığı için tek kalemde yazmak doğru olmaz.

8 numara için 15-20 m euro arasında vereceğimiz konuşuluyor Emirhan içinde 4-5 m euro bir gider olabilir toplamda bu sene imza parası + bonservis olarak 30 m euro içerde olursak 3-4 taksik şeklinde olsa bir kısmı peşin ilk sene taksidi toplamda 13-14 m euro civarı bir para çıkabilir. Geçmiş transfer taksitleri de olacağını düşünürsek geçen seneden 14-15 m euro taksitleri olsa toplamda düz hesap yine 30 diyebiliriz.

Maaş + bonservis + imza + geçmiş bonservis taksitleri = 85 m euro + 25-30 m euro'ya yakın faiz ödemesi olacak. Toplamda 110 m euro civarı faizlerle beraber giderimiz olabilir.

O yüzden şampiyonlar ligi çok kritik olacak eğer oradan gelecek minimum 30 m euro hatta bir üst tura kalabilirsek 40-45 m euro seviyeleri aşırı rahatlatır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt