Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belgelerin haksiz kullanimi ne ceza vermek için gtlerinden element uyduruyorlar
Stutgartta oynayan Atakan Kokoreç iyi adam mı?
Digerlerini bilerek yazmadim, diger adamlar yedek kalmayi kabul eder de bunlari yonetmek cok cok zor olurSadece bu kadar olsa olurdu. 3 mevkiye 5 adam o kadar çok değil. Bizde devamı var: Mertens, Barış... Yerli kuralı diye bir şey olduğu için Barış'ı saymamazlık da yapamazsın. Hatta aslen forvet olsalar da Bakambu ve Halil de girecek o rotasyona belli ki... Hatta 10 numara oynayacak Demirbay-Oliveira gibi orta sahaların da var. 8 alacağımızı düşünürsek onları da zaman zaman 10 numara veya ikinci 8 gibi kullanman mantıklı... Hala Emirhan falan diyorlar, ne alaka anlamadım ayrıca...
YaşlılıkBu ramosun sakatlık geçmişi ne böyle? Son 3 sezonda çok büyük sakatlıklar geçirmiş.
Olsun gecen sene 42 maca ciktiBu ramosun sakatlık geçmişi ne böyle? Son 3 sezonda çok büyük sakatlıklar geçirmiş.
3 4 sayfa sakatlık geçmişi var neredeyse bi anda acaba dedim yoksa olası nellson gidişinde istiyordumYaşlılık
Bize istediğim 1 oyuncuydu reis..Davi klaasen zu lyonnais
Evet Talisca anketi eklenmiştir. OylayalımTalisca anketi? @Onur Üründül