- 15 Aralık 2011
- 18.905
- 7.538
- 1.588
Üstadın önünde saygı ile eğil ahmadSunu herhangi bir üye dese alacağı etkileşimin bunun yarısı olurdu muhtelemen ama hayri Cund diyincr işin tengi değişiyor
İşte pr ve reklam gücünün önemi adlı çalışma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstadın önünde saygı ile eğil ahmadSunu herhangi bir üye dese alacağı etkileşimin bunun yarısı olurdu muhtelemen ama hayri Cund diyincr işin tengi değişiyor
İşte pr ve reklam gücünün önemi adlı çalışma
100 like'a Melike'nin numarasını atarım.Melike için Son Sayfaya bakıyorum. Yemin ediyorum Savaş Çorlu denilen adam öyle bir idiot ki Güvenç Kurtar onun yanında daha mantıklı biri olarak duruyor
Dur bakalım almanya deplasmanı olursa inceleyelim bu konuyuartık gurbo olayıda bitti
ülkenin en zeki en akıllı çocukları buralara geldi taşındı
sırf şu son 1 yılda ben 4 gence konaklama+iş bulma yardımı yaptım
bence artık gurbo konusu güncellenmeli
Zaha 2 hafta daha sahaya çıkmazsa üstadı linç ederiz gibiÜstadın önünde saygı ile eğil ahmad
Yine bir karı konusu Yine Hasan abi ortamdaMelike için Son Sayfaya bakıyorum. Yemin ediyorum Savaş Çorlu denilen adam öyle bir idiot ki Güvenç Kurtar onun yanında daha mantıklı biri olarak duruyor
Melikşahın numara olmasın renktaş100 like'a Melike'nin numarasını atarım.
İşte kuzu kuzu geldim
Dilediğince kapandım dizlerine
Bu kez gururumu
Ateşe verdim yaktım da geldim
Vay hamunaşaşıracaksınız ama sağ kanatmış
Hayır renktas Melike çelik
Lambfield olmuşsun Hakanım ho
Conk Bayirina gittin mi renktas?Konuyu Conk Bayırına çevirmişsiniz
Karı profesörü Hasan abi,forumda ki hareketlerine dikkat etYine bir karı konusu Yine Hasan abi ortamda
Bugu dediğin adam türkiyede bildiğin forvet oynadı.İcardi arkası talisca efsane olur.. ha bonservisi olmasın 3 milyon maaş alsın diye beklentin varsa seneye futbolu bırakacak 37lik mertensle oynarsın.. ziyeste sağ acıkmis hocaya göre.. taliscanin orjinal boyutlarda maketini koy sahaya... ceza sahasi ve yayını garantiye alırsın.. talisca bu ligin bugı..