Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda paylaşılan kymetli bilgileri özetlersek durum şöyle;

Veratti: Kolay sakatlanıyor, çok maç kaçırıyor, yaşı 30, bonservisli son transferi olabilir, finansal ve medikal olarak sakıncalı.

Gündüzi: Forum ahalisinin herifin bizle olan maçtaki sağlamlığı akıllarına yer etmiş, defansı mücadelesi gayet iyi, ama 8 numarada hücum için bağlantı rolünde yetersiz kalabilir, takımı son maçta yakmış, taraftar sat sat sat a geçmiş.

Fofana: Yaş 24, alınan fiyata ve üstünde para kazandırabilir, defansı sağlam, 8 numara da oynamış, benimde favorim bu arkadaş olmakta.

Gravenb: Yaş 21, alınan fiyata ve üstüne satılabilir, forumum favorisi, maaşı çok yüksek net 4 küsür alıyor, gelmekte istemiyor.

Buradan çıkan sonuç Fofana'ya bas 25'i arkana yaslan, piyasası var, sakatlık harici aldığına satarsın, verdiğin paraya acıma, takımı tamamla.
Verratti ve sakatlık ne alaka yav. Adam geçen yıl 38 maça çıkmış. Aldığı dakika toplam 2984 dk. 90 dk'a bölsen 33 maç ilk 11 yapıyor.

Icardi ediyor da Messi etmiyor galiba. İyi arkadaş değiller ama aldırmadı falan kolpanın tillahı.

Icardi’yi ülkesinde aforoz eden kişi Maradona.
Screenshot_20230823_212518_Instagram.webp

Yok ya ediyor o da şimdi baktım bir daha

Ben Nelsson'un yedek olacağını da düşünmüyorum.

Ramos geliyorsa ya gidiyordur ya da 11'de yan yana oynarlar orta sahada Türk oynar.

Kerem ya da alınırsa Salih Özcan vb.

Ama her durumda zararda biz çıkıyoruz kafamda.

Nelsson'u kaybetmek savunmada pozisyonel geçiş bilgimizi zayıflatıyor. Savunma da herkesi toparlayan adamı kaybetmiş oluyoruz. Yerine bir süper star bir lider alıyoruz ama yaşı nedeni ile katkısı sürekli olmayacak.

Üzerine de Nelsson kalırsa da bu sefer orta sahada

Torreira-Demirbay/Özcan/Berkan

gibi bir şeye mecbur kalıyoruz.

11 için Kerem'i beğenmeyip kanatları Tete, Zaha, Ziyech vs niye yapmıyoruzu zaten sene boyu forumda Kerem'in kötü olduğu ilk maçta tartışacağız üzerine bir de bunu eklemeyelim.

Bu da maddi boyutundan bağımsız fayda/zarar boyutu.

Bence bir orta saha transferi ile sonlandiracagiz transferi

Stoper icin midstjo disinda bir yabanci oyuncunun daha ayrilmasi gerekiyor

Dubois alternatif olarak sans buluyor,oliviera ise gidecek gibi durmuyor

Verratti ve Ramos harika oyuncular ama sakatlık geçmişleri düşündürücü. O kadar para verilecek adamların istikrar konusunda kafada şüphe bırakmayacak olması önemli. İstemeyenlerin bu yüzden istemediğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt