Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagnenin maliyeti ile kıyaslandığında ucuz bile. Gerçi kur dersin ama sonuçta gelirde kurun artışı ile fazlalaştı.
Nelsson'un 25'e satıldığı bir senaryoda Ramos gibi geri dönüşü olmayacak bir adama 2 yıllık 15 milyon vermenin kurla murla zerre alakası yok, olamaz. 10 milyona Nelsson gibi genç bir eleman alsan 5 yıllık maliyeti yıllık ücretiyle birlikte max 17-18 milyon olur ve o adamdan para da kazanırsan.

verratti o kadar iyiyse City, Real niye istemiyor postu atıldı mı

ramosu getirip nelssonu kızağa çekmek ya da ziyech/mertens pozisyonuna talisca hamlesi, yönetim ve teknik heyete büyük bir eksi yazar.

en önemli eksiğimizin 8 numara olduğu belliyken, 3 aydır her bölgeye milyonlar harcayıp hala ortasaha transferinin gerçekleşmemesi saçmalık.

ikili merkez oynayacaksak torreira'nın yanındaki adamın domine edebilecek kalibrede olması gerek. merkez yol geçen hanı olduktan sonra forvete vs. kimi getirdiğinin pek önemi kalmıyor. oyun gücü için acil 8 numara...

Tamam len Allah tan bir temenni paylaştık. Olay Messi icardi ye döndü. Nelsson gitmesin ramos gelmesin. Temennim bu yönde. Ramos gelecekse makul bir ücrete gelsin tabi ki nelsson gidiyor ise kesinlikle. Olayımız bu...

Gunduzi burada içimizde ukte kalan Gedson ile aynı yaşta olup onun olmuş halidir, üstüne aygır fizikli olması da cabası
+ saçları da çok güzel.

Bu bayerdeki Hollandalı geçen sene kaç dakika oynamış renktaş

Neden forma bulamadı bu kadar yetenekli ise ve neden gönderiliyor

Hollanda ligi istatistikleri yanıltıcı olabilir mi acaba

Ne bileyim insan ister istemez sorguluyor

Bilgisi olan cevaplar ise seviniriz

Sent from my FNE-NX9 using GSCimbom Forum mobile app
Ajax'tayken çok büyük yetenek olarak anılıyordu. Bir kaç maç izlemiştim gayet iyi oyuncu ama 18 milyon € Bayern'e geçince ucuza gitmiş falan diye düşünmüştüm. Tabi bunu Ajax'ın diğer satış rakamlarından dolayı düşündüm bir taraftan da Bayern öyle çok büyük bonservis paraları vermiyor kolay kolay.

Yaşı genç önünde ciddi oyuncular var. Kimmich, Goretzka falan... Bayern geçen sene bayağı karışıktı orada oynayamaması az çok normal. Büyük yetenek, uzun ve o boya rağmen tempolu olması ciddi fiziksel üstünlük sağlıyor kendisine. Benim birinci tercih diye söylememin nedeni tekrar parlatırsak acayip paralara satabiliriz. Bu tarz oyunu olan adamlar her daim futbolun içinde büyük paralar edecek, ediyor da.

Ramos gelirse Nelsson 15-18m arasi PL’e gider bence.
Nelsson parasının hepsini Ramos’a verip güzel bir geri dönüş sağlarız.

Ramos’un 60 milyon takipçisiyle yaptığımız pr sayesinde de o gidince beleşe bir stoper alırız herhalde

Nelsson'un 25'e satıldığı bir senaryoda Ramos gibi geri dönüşü olmayacak bir adama 2 yıllık 15 milyon vermenin kurla murla zerre alakası yok, olamaz. 10 milyona Nelsson gibi genç bir eleman alsan 5 yıllık maliyeti yıllık ücretiyle birlikte max 17-18 milyon olur ve o adamdan para da kazanırsan.

nelsson satılıp Ramos alınacaksa eğer bence bir stoper daha alınır Sazonov tarzı geleceğe yönelik.

Hatta sağ beki de yedekleyebilecek bi profil olsa bu isim fena olmaz

ben yine de nelsson’un kalacağını düşünüyorum, 20’den aşağı satmaya okeyse yönetim bilemem tabi

Forvet arkasında oynayacak 3 lü de bile standart olarak +1 imiz varken ve Kerem in lig maçlarında oynayacağı düşünülüyor iken ekstra bir tallisca maliyeti ve kadro şişkinliği ileride infiale sebep olacaktır. Talisca çok iyi topçu da olsa durum bu şekilde...

nelsson satılıp Ramos alınacaksa eğer bence bir stoper daha alınır Sazonov tarzı geleceğe yönelik.

Hatta sağ beki de yedekleyebilecek bi profil olsa bu isim fena olmaz

ben yine de nelsson’un kalacağını düşünüyorum, 20’den aşağı satmaya okeyse yönetim bilemem tabi
Abi Nelsson satılyorsa aynı profil bir adam alınsın. Niye Ramos'a 2 yıllık 15 verip üstüne de bir stoper daha alıyoruz.

Ramos'un bir Samsun deplasmanını yada Sivas deplasmanını Nelsson kadar önemseyeceğini ve konsantre olacağını düşünmüyorsunuzdur umarım. Adam 37 yaşında. 10 milyon maaş alıp Nelsson'u mumla aratıp gidecek. Biz de ''pr yapıyoruz len'' diye gezeriz ortamlarda.

Gunduzi burada içimizde ukte kalan Gedson ile aynı yaşta olup onun olmuş halidir, üstüne aygır fizikli olması da cabası
+ saçları da çok güzel.
19 yaşında falan olmuştu Gunduzi zaten

Mal olduğu için tutunamıyor bir yerde

Tavanı world class ama sıkıntılı bir tip

bizim ihtiyacımız değil ne demek ya adamın yapamadığı bir tane şey yok müthiş savunmacı, kesici, tempolu, driplingci, oyun görüşü müthiş paslar müthiş bu nasıl tweet yav çok sinirlendim engeli basıyorum buna
Adam skor hariç her şeyi ortalamanın üzerinde yapabiliyor, 1 tane net sivrilen özelliği olsa bambaşka bir seviye olurdu ki bu haliyle bile world class orta saha yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt