Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaniolo'da üzülen bizi gunduzi ile sevindirebilirsiniz sayın yönetim takımda 25 yaş altı avrupalı aygır eksiği mevcuttur verattiyle doldurulmaz.

Verattiiiiiiiii
20230823_144829.gif

Valla ben Dominguez'ciyim arkadaş. Adam direkt Torreira yan çarı gibi duruyor. Yaşı da daha 25 olduğundan para da kazandırır sana. Orta saha dönenleri toplayıp defansif işleri halletsin bu hücum hattı ile her türlü gol atarsın. Kaldı ki Torreira da zaten öyle tek yönlü kütük bir adam değil, topu oyuna sokmada filan gayet becerikli bir oyuncu.

DK dönemi kolpalarla forumu meşgul ediyorlardı Messi istemedi çağırmadılar diye

Kasımda DK varken Icardi’nin ekimde falan anca idmanlara başlaması çok önemsiz bir durummuş gibi
Bence Zahada da aynı hikaye olacak.MT arasından sonra bizi sırtlayacağını düşünüyorum.İcardi'nin geçen seneki hikayesi gibi olacağını hem düşünüyorum hem de umut ediyorum.

Bence bir orta saha transferi ile sonlandiracagiz transferi

Stoper icin midstjo disinda bir yabanci oyuncunun daha ayrilmasi gerekiyor

Dubois alternatif olarak sans buluyor,oliviera ise gidecek gibi durmuyor
Erden timur dedi ki stoper ve orta saha alacağız hatta stoper için kaliteli ve takıma ciddi güç katacak bir takviye olacak gibisinden bişey dedi, 8 numara içinde yine önümüzdeki hafta göreceksiniz tarzında bir cümle kurdu.

Valla ben Dominguez'ciyim arkadaş. Adam direkt Torreira yan çarı gibi duruyor. Yaşı da daha 25 olduğundan para da kazandırır sana. Orta saha dönenleri toplayıp defansif işleri halletsin bu hücum hattı ile her türlü gol atarsın. Kaldı ki Torreira da zaten öyle tek yönlü kütük bir adam değil, topu oyuna sokmada filan gayet becerikli bir oyuncu.
hocam gunduzi de 24 yaşında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt