Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle Hayri AbbeyGendauzi gelmeli
He ramos nelson yerine geliyor he
Lan yeni gördüm bu mesajı.Sergio Ramos 28 Ağustos 2023 Pazartesi 21.15'de İstanbul da olacak.

Yüzde 1 ihtimalin peşinde koşuyoruz reis geldiği filan yok şu an.Veratti mi geliyor?
Musleranin yerini dolduracak kalciyi simdiden mi aliyoruz?Kısaltması PR olan topçu var mı
Kısaltması PR olan topçu var mı
Bence Zahada da aynı hikaye olacak.MT arasından sonra bizi sırtlayacağını düşünüyorum.İcardi'nin geçen seneki hikayesi gibi olacağını hem düşünüyorum hem de umut ediyorum.DK dönemi kolpalarla forumu meşgul ediyorlardı Messi istemedi çağırmadılar diye
Kasımda DK varken Icardi’nin ekimde falan anca idmanlara başlaması çok önemsiz bir durummuş gibi
Erden timur dedi ki stoper ve orta saha alacağız hatta stoper için kaliteli ve takıma ciddi güç katacak bir takviye olacak gibisinden bişey dedi, 8 numara içinde yine önümüzdeki hafta göreceksiniz tarzında bir cümle kurdu.Bence bir orta saha transferi ile sonlandiracagiz transferi
Stoper icin midstjo disinda bir yabanci oyuncunun daha ayrilmasi gerekiyor
Dubois alternatif olarak sans buluyor,oliviera ise gidecek gibi durmuyor
hocam gunduzi de 24 yaşında.Valla ben Dominguez'ciyim arkadaş. Adam direkt Torreira yan çarı gibi duruyor. Yaşı da daha 25 olduğundan para da kazandırır sana. Orta saha dönenleri toplayıp defansif işleri halletsin bu hücum hattı ile her türlü gol atarsın. Kaldı ki Torreira da zaten öyle tek yönlü kütük bir adam değil, topu oyuna sokmada filan gayet becerikli bir oyuncu.
Patteo RuendouziKısaltması PR olan topçu var mı